, ,

Novi Resort Visby

Vaknade av mig själv vid åtta i morse. Det var kallt i rummet då dörren ut till den enorma terrassen hade stått öppen under natten. Jag tassade upp, drog upp skjutdörren ytterligare och huttrade till när den kyliga luften slog mot min nakna kropp. La mig sedan i sängen igen och fixade det sista med mitt träningsschema inför dessa 4 dagarna. Skrev ner vind, avstånd och tittade på alternativa vägar. Undersökte, funderade och planerade.

Igår checkade vi in på Novi Resort. Vi bokade om till detta hotell när det blev klart att jag kunde hänga på C´s jobbresa. Visst hade det varit mysigt att bo innanför ringmuren men då vi båda älskar havet och det är enklare att dra iväg och springa/cykla härifrån så var valet ganska lätt. Dessutom har vi bil, så det blir lättare logistiskt att bo här. Dock cyklar vi in (hotellet lånar ut) till stan varje dag. Tar några minuter max längs strandpromenaden.

Det visade sig vara ett bra drag då vi fick en för jäkla grym uppgradering. Från ett större deluxerum med balkong till Master sviten på högsta våningen med gigantisk terrass, två sovrum och bubbelpool ut mot havet. Stilren design, öppna ytor och golv till tak fönster. Orgasm. Ni skulle sett oss när vi fick nycklarna i receptionen efter att vi hade fått reda på att de hade flyttat upp oss. Jag sneglade på C som såg ut som att han skulle sprängas vilken sekund som helst medan jag log frenetiskt för att inte få glädjefnatt och börja vråla. Tänk er när man gå-springer fram. Tänk er sedan två muppar som slåss om vem som kommer först fram genom en lång hotellkorridor. Där har ni oss två.

Tänk att vi ska bo här till onsdag. Va? Drömmarnas dröm. Jag kanske överdriver, men jag blir genuint glad över sånt här. Det är sådan överdådig lyx som jag värdesätter in på varenda millimeter. För det är liksom inte självklart. Vi reser en del och har bott på en del sjyssta ställen. Det går åt mycket pengar och vi båda jobbar stenhårt för att kunna unna oss en viss standard. Vi väntar in deals, samlar poäng och planerar för att försöka få det bästa möjliga för minsta möjliga. Och jag blir lika begeistrad och fnattig fortfarande, spelar ingen roll hur många gånger jag bor i ett sjysst rum eller äter på en bra restaurang. Jag kissar nästan på mig av extas varenda gång. Tänk er då vad som händer vid en uppgradering. Herregud.

Nu ska jag smälta frukosten, dricka en kopp kaffe till, besöka toaletten (strategi) en extra gång och därefter väntar ett långpass löp på två timmar.

Ha en fin söndag, kram på er.

37

2 svar till “Novi Resort Visby”

    • Det är sjukt bra! Jag är så jädra taggad på morgonens runda. Ska vara sjukt bra vädrr med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *