Ny säsong, nytt hår!


Direkt när jag kom hem från Rio så kände jag bara hur färdig jag var med mitt futuristiska vita/silvriga hår. Jag var redo för hösten, lite varmare toner och framförallt ett som som framhävde min frisyr som just nu befinner sig i ett mellanläge. Det är som att ha på sig en hjälm alt en hockeyfrilla på steroider, men jag har en plan och då får jag härda ut någon månad till. Färgningen gjorde dock att min frisyr inte känns fullt lika o-stylad.

Jag går som många av er vet till Björn Axén där jag växlar mellan Dejan, Joanna och numera även Ann. Dessa personer har varje gång levererat 100 procent EXAKT så som jag har tänkt. Mitt hår engagerar många, vilket är superroligt och då jag har fått flera önskemål om att dela med mig när jag gör någon förändring så tänkte jag att en dokumentation av det senaste besöket var på sin plats.

Såhär såg det ut när jag kom till Ann, väldigt lila/silver och matt. Vi började med att avfärga det genom att sätta in den mildaste blekningen med mycket fukt och vatten för att verkligen tvätta ut den blå/lila nyansen. Därefter la vi i en Olaplex-behandling som fick sitta i 20 minuter innan vi avslutade med en mask från Davines.

Resultatet blev såhär och jag förvånas ständigt över magin som sker. Det är för mig en gåta hur hår kan ändra färg sådär. Låt oss säga som såhär, det är tur det finns människor med känsla för färg och att de gör just det de är bäst på – tänk er att släppa lös mig med färgburkarna..oh wojne wojne.

Åter till håret, det blev en rätt naturell “rågblond” färg som skulle kunna funka men då jag alltid har idéer för mig hur jag vill ha mitt hår så gick vi ett steg längre och la in en varm/kall 7:a i botten för att skapa en mer markant utväxt. Somliga färgar bort sin utväxt, jag gör tvärtom. Det skapar ett djup i håret och jag tycker det är oerhört snyggt med den rågblonda nyansen.
Och såhär ser det ut nu. Fint va?

Jag håller på att planerar ett event med Björn Axén och jag ser framemot att bjuda in er till det. Håll utkik, det kommer bli väldigt roligt och framförallt: generöst. Kram på er, hej!

0

0 svar till “Ny säsong, nytt hår!”

  1. Ååhh!! Snyggt!! Har letat efter en frisör som är grym på färg och har precis fått ett presentkort hos Björn Axén så nu vet jag precis vem jag ska gå till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *