Nya bekantskaper och aktiv rumpa.

Ni vet väl att jag i princip har träffat 90% av mitt umgänge jag har idag via Instagram? Jag har sakta men säkert byggt upp en vänskapskrets från att jag flyttade till Stockholm för fem år sedan och älskar fortfarande att träffa nya människor via sociala medier. Eller ja, egentligen genom alla forum/möten. Som i morse, jag och Rosanna  har följt varandra ett tag nu samt och kommenterat inne hos varandra lite då och då. Så för några veckor sedan tog vi tag i saken och bokade in en morgondejt på Sats Hötorget. Vi fick i hemläxa att sätta ihop varsin del inför träningsdejten som vi sedan skulle sätta ihop till ett helt pass när vi sågs.

Sagt och gjort, här kommer passet, ta med handduk för en riktigt svettfest utlovas!

a) Uppvärmning – gummiband, dynamiska rörelser, stabila formers walk med KB för aktiva bålen.

b) Tunga ben – Box squats 5×10 i arbetsvikt & 3×10 långsamma squats på box för aktivering av rumpan.

c) Superset: Enbens marklyft med KB Dragon tail / sneakers utfall för rumpan.

d) Flås 1:  (1 varv, partner jobbar så länge den andra kör rodd) Rodd 250m – Biceps curl med axelpress – Rodd 250m – Boll slams med knöböj 10 kg – Rodd 250m –  Burpees – Rodd 250m – Mage rotationer med medicinboll.

Flås 2: (5 varv) 1 minut backintervaller (du ska springa på ca 80% av ditt max) därefter gå av bandet direkt och gör 15 st Thrusters med KB. 

Flås 3: 3 x 30 sekunder intervaller på 100% MAX. Blås ut dig totalt.

Sen ligger man som en blöt liten pöl på golvet och frustar.

Tänk på att knipa ordentligt med rumpan och fokusera på kontakt hela vägen i böjen. Rusa inte igenom övningarna. Långsamt, kontakt och kontroll.

Lycka till!

6

2 svar till “Nya bekantskaper och aktiv rumpa.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *