,

Nytt poddasvnitt och kvalitetstid på Supper.

Godmorgon mina små hjärtegryn. Klockan är sju, jag har vilodag vilket resulterade i sovmorgon ända tills halv sju och jag ligger och jobbar i soffan. Rena rama julafton! Kör hemmakontor idag då jag ska iväg i eftermiddag och ville börja jobba tidigt och riva av allt i lugn och ro.

Hur mår ni? Hur många av er vaknade med en känsla av tomhet då vetskapen om att flödet kommer bombaderas av kärleksförklaringar till sin partner då det är alla hjärtans dag idag slog? Jag fick ett DM på Instagram från en tjej imorse som undrade hur man skulle tänka en dag som denna när man är “ensam”.  Först av allt – du är inte ensam. Bara för att man inte har en partner betyder det inte att man är ensam. Denna dagen är inte stämplad som en dag för par. Denna dagen är en hyllning till det man tycker om. Det kan vara en vän. Sin hund eller katt. Sin cykel. Kärleken till den sport man utövar eller maträtten man älskar. Är löpningen ens stora passion i livet – tillägna dagen åt löpningen! Ge dig ut på ett långpass, köp ett par nya löpstrumpor eller anmäl dig på en löpkurs. Älskar du lasagne? Laga då en extra göttig lasagne, bjud över en vän, din granne eller kollegan på jobbet som inte har några planer. Alla hjärtans dag är så mycket mer än parmiddag på en romantisk restaurang eller dyra presenter som man har haft lite halvt ångest över att köpa då man varje år måste komma på något nytt och romantiskt.

Vi tog en dejt igår då jag faktiskt ska iväg med Louise (en av många kärlekar i mitt liv) i eftermiddag/kväll. Vi ska iväg och testa ett nytt spa för ett förhoppningsvis framtida samarbete. Så för att hålla kvar någon form av flickvänsstatus bjöd jag ut Calle på Supper igår för att fylla på kvalitetstiden.  Jag är ingen superromantisk flickvän då jag är väldigt självständig och visar min kärlek på mitt sätt med små överraskningar och gester. Jag är lite allergisk mot att jämföra mig själv och mitt förhållande med andras och försöker så gott jag kan på mitt sätt. Nu bor vi ihop och gör mycket ihop ändå, men det är för att vi anstränger oss då mitt schema, min träning och mina projekt ofta kan ta över lite. Där år våra små getaways, inbokade dejter och weekendresor heliga. Och vi har väldigt roligt ihop vilket gör att jag alltid längtar lite extra när har något så enkelt som en middag inbokad tillsammans.

Hur som helst. Jag älskar Supper. Nu vet ni det. Det är så jäkla bra service, skön avslappnad stämning och framförallt: god mat. Vi drog in en drös med smårätter, beställde en flaska rödpang och avslutade med churros. Eller, jag gjorde det då jag är Sveriges okrönta gudinna av gotteri. Det var så mysigt att ta en taxi hem sen, krypa ner och somna tidigt med hans kropp nära.

Tog en bild på dessa små fantastiska friterade mumsbitarna vilket lägligt nog passade perfekt då vårt åttonde avsnitt av “Ett jädra liv med Swica & Clarén” skulle upp. Detta avsnittet pratar vi om kost och prestation samt hur vi ser på förbud och dieter. Jag är nyfiken på hur tjejerna åt på deras träningsläger nere i Spanien förra veckan och delar även med mig av lite tillbakablickar till tiden då jag körde morgonpromenader och en väldigt kladdig ketodiet.

Ni får helt enkelt lyssna (HÄR), det är ett kort men intensivt avsnitt där vi egentligen bara snuddar vid ämnet då vi skulle vilja djupdyka ner i det mer ordentligt.

Ha en fin onsdag, köp/gör något fint åt er själva eller till någon ni tycker om – det förtjänar ni. Puss!

19

4 svar till “Nytt poddasvnitt och kvalitetstid på Supper.”

 1. Jag är nog en av de som vaknade med en tomhet. Innerst inne vet man att det är kärleken till vem/vad som helst som ska firas idag men någonstans långt inne rotar det sig i tvåsamheten att det är en partner man ska fira med.
  Började dagen med sovmorgon och nu fortsätter den med plugg, plugg och plugg. Solen skiner vilket är riktigt gött och dagen kan nog bli bra ändå trots flashback från tidigare alla hjärtans dag firande när man hade pojkvän.
  Ska lyssna på er podd idag också och hoppas på lite bra input kring detta med kost, tycker det är en himla svår balansgång mellan träning, kost och livet rent allmänt.

  Älskar inspirationen du alltid delar med dig av och energi du sprider. Fortsätt med det <3

  • Hej Sandra!

   Skickar en stor kram till dig och hoppas dagen var bra igår. Och att du såklart gillade podden och fann något du kunde ta till dig från den.

   <3

 2. Kärlek och Alla hjärtansdag. Sånt antiklimas. Alla år av singelliv när jag längtade in i en relation där jag kunde få ta emot lite extra kärlek. Nu, tre februarimånader senare inser jag att bilden av hur man vill fira är svår att uppleva även i en relation.
  Vi har spenderat 14e i varsitt land tre år i rad och i år dessutom med kramp i relationen.

  Så jag har öst kärlek över mina föräldrar och vänner på årets kärleksdag, och mannen fick nöja sig med ett halvrart sms.

  • Oj vad jag känner igen det där. I min förra relation hade jag lite lätt ångest inför alla hjärtans dag och detta var trots att jag faktiskt hade kille. Har nu i efterhand insett att det var på grund av att förhållandet var fel. Nu firar jag jag och min kille det på vårt sätt och det är så bra för det är på våra villkor. Och igår spenderade jag den med en tjejkompis. Stor kram till dig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *