,

OFFLINE

Ligger i min stora dubbelsäng i mitt nya rum, nej förlåt, lägenhet. Tidigare idag gjorde jag en chansning och frågade receptionen lite snällt om jag inte kunde få byta rum då jag varje dag fick bära ner cykeln tre trappor för att cykla och därefter bära upp den igen. Visserligen orkar jag det, men det var riktigt bökigt att bära upp väskorna och jag tänkte på Emelie som anländer imorgon. Hon kommer också ha med sig sin cykel samt en stor resväska.

Och det är ju så, frågar man inte så får missar man oftast något, vilket i mitt fall hade varit en riktigt jädra dundervinst. För efter lite lirkande och stort leende log den annars barska egyptiska mannen i receptionen mot mig och sa “Because its you!” och gav mig en stor tvårummare på bottenplan med altan ut mot gymmet och olympiska poolen. Så inte nog med att jag och Emelie kommer kunna rulla direkt ut från sovrummet, vi kommer även kunna hoppa i  bassängen nästan direkt från våra sängar. Hur bra?

Annars har dagen varit väldigt lugn. Internet la av efter frukost då någon stjärna lyckades kapa av en kabel så hela hotellet har och är fortfarande utan nät. När detta inlägget postas så kommer ju såklart nätet vara tillbaka, men i skrivande stund så har jag ingen aning om när det kommer lösas. Jag tog i alla fall tillfället i akt att påbörja och läsa ut en hel bok, dricka kaffe i solen, sova, fota lite content och flytta rum. Nu är klockan snart halv sex på kvällen och om en timme är det dags för middag igen. Min kropp, eller rättare sagt mina ben, är rätt sega och denna vilodagen kom verkligen lägligt. Jag fyller på med ordentligt med mat och tar vara på vilan, för imorgon är trycker jag på igen.

Vi hörs mer imorgon, hej på er!

0

0 svar till “OFFLINE”

  1. Oj, Egypten, du är långt bort du! Som den gentleman jag är, så hade jag åtminstone frågat om du ville ha bärhjälp om jag var där. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *