,

Om alla måndagar började såhär?

Har haft nöjet att träffa Ellinor inte en utan två gånger på en vecka. Hittade hennes blogg i samband med ett karriärsinlägg hon skrev och har sedan dess kikat in hos henne. Synk på lurre nästa vecka!


Svarta kostymbyxor med pressveck (finns här!), sneakers från Reebok Classic, stickad tröja från Newhouse.

La upp en story imorse med just den meningen. Jag hade verkligen inte tackat nej till den starten varje måndag. Jag hade dock velat hinna med och träna innan, det gjorde jag inte idag då jag satt och jobbade en timme innan jag drog bort till Miss Clara för att inte känna mig stressad under frukosten. Det visade sig vara ett bra drag då jag kunde njuta av morgonen och i lugn och ro ta del av Vichys historia, filosofi samt Martina Bonniers, som är deras ambassadör, syn på hudvård.

Vichy hade som sagt bjudit in till frukost för att presentera deras lansering av Liftactiv-serien där Liftactiv Collagen Specialist och Liftactiv Hyulu-Mask. Den röda tråden i serien är åldrande vilket jag personligen inte har något emot, men jag ser gärna att jag åldras på allra bästa sätt och kan ta hand om huden på vägen. Som Martina sa så är åldern ingen fiende och något man kan motverka. Vilket hon lite är ett bevis på, för damn, om jag ser ut så när jag är i hennes ålder så kommer jag bli väldigt glad. Hon är definitionen av “att åldras med grace”. Jag fick med mig lite serum, masker och krämer som jag tänkte testa i ett par veckor, vi får se vad utlåtandet blir. Jag är i vilket fall väldigt nyfiken på deras Mineral 89 som är en booster med thermalskt källvatten från Vichy och hyaluronsyra.

Efter lite snack med tjejerna runt bordet var jag tvungen att bege mig till kontoret för möten. Blir en lång dag idag, tänkte sitta kvar tills jag ska träffa Sophie ikväll och jobba undan så jag kan ta det lite lugnare i veckan då jag åker till Paris med Reebok på torsdag.  Ser framemot veckan, det känns som att en del grejer kommer landa lite och ta form. Det är en del som händer och det känns som att denna hösten och vintern kommer bli väldigt väldigt rolig men samtidigt oerhört tuff.

Vi hörs, kram på er! <3

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *