On my mind

This post contains adlinks from Adviral

Hängare / Makeupförvaring / Förvaringsburk / Rottingkorg / Förvaringslåda

Lite vad jag försöker sysselsätta mig med nu när man har lite mer tid om dagarna. Jag röjer, sorterar och organiserar. De där krokarna man hänger över dörren är perfekta för att få undan tex träningskläder eller exempelvis hoodies. Häng dem på insidan av en garderob eller toalettdörren så slipper det hänga framme i synfältet. Jag har ett gäng och flyttar runt dem lite hur jag känner för. Burken förvarar jag tops i och lådorna är perfekta under min säng då sängen som många av er vet är av naturmaterial och går ton i ton.

Jag letar fortfarande efter ett långsmalt vinställ samt smarta hyllor man kan ha ovanför dörren i köket. Men det kommer. Jag har som sagt en del tid att surfa runt och leta på nätet nu när möten bokas av och man mer eller mindre håller sig hemma.

Kram på er,


35

2 svar till “On my mind”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *