On set

Tror ni inte att det är fullkomligt kaos på Malmö Centralstation nu när jag ska åka hem till mina föräldrar som bor utanför Ystad? Har väntat i 90 minuter på ett tåg som aldrig kommer och folk är helt hysteriska. JA JAG VET! Det är mycket tåg-gnäll här just nu men jag blir på riktigt förbannad när saker och ting inte fungerar. Det är alltid något strul när jag ska åka till eller från Ystad. Och för att inte riskera att en specifik grupp människor blir kränkta för att jag hatar på Skånetrafiken så vill jag ge ett kollektivt finger till SJ, Trafikverket, Skånetrafiken, Öresundståget och…ehmm…ja det var nog allt.

Nog om det. Vilken dag jag har haft! Började morgonen med en solig löptur på 11 km innan frukost. Sen satte vi igång med content-skapande. Jag LÄNGTAR tills jag får visa resultatet av dagens filmning. Det är ett samarbete/ambassadörskap som betyder mycket för mig och engagerar mer än vanligt. Så jag hoppas verkligen ni kommer tycka om det lika mycket som jag.

När vi var klara efter en hel dags foto och film promenerade jag ner genom ett kokande hett Malmö för att möta upp Hanna för ett glas vin. Vi gick till L’enoteca som ligger vägg i vägg med Bastard. Mysigt ställe med bra vibe. Jag blev lite nykär i Malmö här.

Ahopp! Nu vrålar de här i högtalarna att tåget inte går längre än till Skurup. Ahopp. Får hoppa av här och ringa mamma för upphämtning.

Imorgon tar jag ledigt. På schemat står löpning och strandhäng med Maja som jag är moster och gudmor till. Hon får ansiktsmasker, roliga memes och kläder av mig. Väldigt viktig att vara favoriten i familjen, jag jobbar stenhårt för det. Ha!

Hej på er!

26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *