One more year with Reebok Nordics

Förra veckan skrev jag på kontraktet som ger mig och Reebok Nordics ytterligare ett år tillsammans. Jag är nu inne på 4:e året som Reebok Ambassadör och en del av teamet. Fyra år, det är helt galet länge. Det längsta någonsin. Vilket gör mig stolt och väldigt väldigt glad över att det jag gör uppskattas och någonstans, att min grej, vem jag är, vad jag förmedlar är rätt.

Reebok Nordics och jag har ett fint samarbete med högt i tak och flexibilitet, vilket är något jag uppskattar och värdesätter. Människorna jag jobbar med är proffsiga och strävar alltkd efter att jag ska få göra min grej. Det häftiga med hela denna resan tillsammans är att människor numera associerar oss med varandra. Jag får meddelanden av människor som berättar att de alltid tittar mot Reebok-hörnan på exempelvis Stadium med bland annat tanken “undra om tightsen jag såg på Joanna finns”. Eller som en person en gång sa “du har liksom planterat dig i mitt undermedvetna och nu är Reebok alltid ett givet märke när jag letar träningskläder”.

Jag skrev såhär på IG:

“Papers are signed for one more year with @reeboknordics. Heading for our 4:th year together and Im so happy to be apart of the ?️ – family. And you know what? Im proud of myself. For being on the team so long, the longest in Sweden. But also that im keeping it real and doing what I believe in. And I belive in my partners. So thank you for believing in me. I remember when I signed my first year, something that upset a few people, and I asked myself, like they did, why me? Im not as strong, as fast, as fit, as “big” as other athletes, profiles – you know what I mean. But I have learned during the years that you dont need to be the best, you just need to be you.”

Just be you.

45

10 svar till “One more year with Reebok Nordics”

  1. Så grym och GRATTIS till både dig och Reebook! Och precis som du skriver i din text att vara en träningsatlet handlar om så mycket mer än att vara snabbast och starkast.

    Ha en underbar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *