,

Onsdag 10:08

Det slog mig att jag efter helgen är klar med mer än halva utbildningen och förhoppningsvis är godkänd lic PT. Jag är godkänd lic träningsinstruktör samt godkänt på anatomi och fysiologi – delen så nu återstår bara teoretisk och praktiskt examen för att få min PT-licens. Sen är jag klar och påbörjar lic kostrådgivare samt hälsocoach utbildningen efter sommaren.

Det har gått…så fort? Men ändå inte. För det har tagit sin tid och även om jag har väldigt roligt med mina kursare och fått nya vänner genom skolan så är jag, om man får vara så ärlig, lite lättad över att detta är den sista helgen jag behöver gå upp 07:00 på. Det ska bli skönt att vara ledig på helgerna igen.

Jag fick en fråga hur det funkar att läsa delar av kursen på distans och som jag skrev häromdagen så är det inte optimalt men man gör det bästa av situationen. Vi får väldigt mycket hemuppgifter och bara denna veckan har jag 2 st coachningstimmar. En av dem är redan idag då jag ska träna Louise under lunchen. Senare i veckan ska jag träffa upp en tjej som jag inte känner så väl för att lägga upp hennes träning samt träna henne henne. Jag har ju redan en del som jag coachar online men kommer så småningom utöka detta. Är man intresserad av att komma i kontakt med med mig gällande träning så kan man maila på swica.joanna@gmail.com.

Rasten är slut, dags att återgå, hej!

42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *