,

Onsdag 28.06.17

Så var det onsdag igen och helgen närmar sig IGEN med stormsteg. Jag hinner inte meeed. Kan vi sakta ner snälla? Det är så mycket roligt som händer både på jobbet och på “Swica AB” att jag vaknar varje morgon med en eld i baken. Extra roligt just nu är att jag har fått klart med två riktigt grymma samarbeten som kommer ske nästa månad samt augusti. Är så taggad att göra och dela med mig av dem till er.

Ey! Hur märkligt? Imorse vaknade jag utan röst! Har ingen aning om vad som har hänt, jag har liksom ingen feber eller är förkyld. Mår bra i övrigt men kan ej prata. Är det straffet för att jag annars hörs jäkligt mycket? Jag hade tur att mitt ena möte angående ett samarbete efter jobbet blev flyttat till nästa vecka, så dagen bestod bara av ett längre lunchmöte på jobbet sen fick stängde jag in mig i mitt rum och vilade rösten.

Efter jobbet mötte jag upp Xrisa för ett benpass på Sportpalatset och därefter fortsatte vi ut i solen för en promenad runt Kungsholmen.

Här kommer det:

Cirkel 5 varv: 10 Squats, 10 utfallsteg, 10 st plankan med armlyft, 20 st raka marklyft med KB.

5x6st Squats på bänk.

3×20 stående neråt pressar i chins maskin. (Tryck ner foten på plattan där du egentligen har knäna, så bra kontakt i baksidan.)

3×10 liggande baksida lår i maskin.

6×10 Sittande benpress.

Nu ska jag äta upp min mango/banan/veganprotein bowl med en jädra massa jordnötssmör och se klart på Empire. Hej!

6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *