Onsdag.

Ni vet när man har dagar då allt flyter på? När allt känns som ett långt skönt floooow? Idag var en sådan dag. Började dagen med att träna ett tidigt morgonpass med mini-bootcampet som Simon kör tillsammans med Sats Regeringsgatan. Ska berätta lite mer om det senare i veckan. Väl hemma igen satte jag igång att beta av min to do lista.  Lyssnade på The XX och var in the zone. Ett tu tre så hade det gått några timmar. Rev av ett möte på vägen till Pom & Flora, hade en trevlig snabblunch där jag åt en bättre avocadotoast med gammal bekant och begav mig sedan hem igen för ytterligare några timmars jobb.

Vid sex stängde jag igen och tog en timmes promenad samt gled in om Plagg och testade en dräkt jag vill lägga vantarna på. Hur snygg? Dock lite pricy.  Så får se hur jag gör med det. Måste uträtta något bra så jag får fira och handla. Det är lite så jag jobbar. Belöning och mål. Unna sajj  som man säger på ren jädra skånska.

Och nu ligger jag här i sängen och fixar lite med Staycation inför nästa år samtidigt som jag dricker livets dryck (efter vin) p-max.

Ja men ni hör ju själva. F l o w.

Ha en fin kväll ya ‘all!

12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *