Önskerubrik: Så ser min sommar ut

Vaxholm sommaren 2018

När C fick reda på att jag tänkte tävla i år trots allt så skakade han bara på axlarna och mumlade ”det var den sommaren”.  Nåja, riktig så dramatiskt kanske det inte var men han gjorde det. För planen var att inte köra några rena triathlonlopp detta året, men då saker och ting inte riktigt gick som jag hade tänkt förra året så kändes det som att jag inte var klar riktigt ännu. Jag ville ha revansch. Så därför ändrades planen om en paus från triathlon till en rätt tuff säsong. Jag är inte förvånad. Det går fort i svängarna.

Sandhamn sommaren 2018

Juni:
Juni inledes med en jobbresa till Malta tillsammans med Louise och fortsätte sedan direkt ner till Malmö för ett jobbuppdrag, film och där jag passade på att stanna ett par dagar hos min familj. Kom upp till Stockholm lagom till den årliga dagsfesten hos Törnemans. På fredag springer jag Ragnar Race tillsammans med mitt Reebok lag och därefter blir det ett par lugna dagar hemma innan jag packar partyväskan och drar till Sandhamn för midsommar och ett och annat glas vin. Resten av juni kommer spenderas i stan där fokus kommer ligga på träning och jobb. Förutom en kväll då jag planerar en AW med ett gäng sköna tjejer för att inviga balkongen.

Ystad sommaren 2018

Juli:
Tävlar för tredje året i rad i IRONMAN Jönköping 70.3 och kommer spendera 3 dagar nere i Jönköping i samband med det. Sen funderar jag på om jag inte ska fortsätta neråt till Skåne för 10 dagars semester. Kommer vara ypperliga träningsmöjligheter då Skånes vägar är perfekta för långdistanscykling. Kanske att vi drar över till Bornholm med eller tar 1-2 dagar i Köpenhamn. Finns en den nya restauranger jag skulle vilja testa där samt runt om på Österlen. Sen vill jag såklart bo på Ystads Saltsjöbad. Men något säger mig att det kommer vara helt fullbokat. Resten av juli kommer spenderas i Stockholm och ute i Skärgården.

Abisko sommaren 2018

Augusti:
Smäller av månaden med att dra iväg och springa Kia Fjällmaraton med Manne den 4:e Augusti. Kommer därefter åka direkt ner till Göteborg då jag har en inspelning och ett nytt samarbete som drar igång för hösten vilket passar perfekt då jag slutet på den veckan kommer hoppa på båten och segla ut till Kärringön för släktkalas/dop med familjen Stråhle. Sen är det helt plötsligt bara en vecka kvar till IRONMAN Kalmar och där är min plan att dra ner redan på onsdag morgon efter en föreläsning jag ska ha för en större gymkedja. Förhoppningsvis går loppet så som jag vill och jag kommer då efter det ta ett par veckors paus från min schemalagda träning och köra på lust. Sen är det i princip fullt ös igen. Jag har två föreläsningar i slutet på månaden och kommer förhoppningsvis veta vad mer jag ska göra av mitt liv.

Rio förra september

September:
Drar iväg med Friendcation till Dalarna och förhoppningsvis till NYC med Calle då han fyller år (väldigt oklart ännu!) Sen får vi se. Kalendern är öppen. Vad som helst kan hända.

Så som det ser ut nu så kommer jag spendera hela sommaren i Sverige (förutom en liten avstickare till Danmark) och det ska bli så skönt. Jag älskar Sverige på sommaren och reser hellre bort på sensommaren framåt. Ska se om jag inte kan hitta små mysiga get aways i Sverige som jag kan boka som lite sista minuten resor.


Sommaren – jag är redo!

 

0

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *