,

OOTD & frukostdejting.

Fullkomligt tappade det igår. Nej, inte Britney Spears tappade det. Utan min kropp, jag, hela min existens tappade sin energi. Föreställ er en torr kvistboll som sakta rullar fram i öknen, den liksom studsrullar fram. Boing..boing..rull..rull boing. Föreställ er sedan den kvistbollen, med mitt ansikte på och lägg därefter på ett slowmo filter.

Det var jag igår.

Orkade med nöd och näppe redigera ihop filmen, bröt ihop ett par gånget och ylade “det funkar intääääääääääääää” och åt raw blåbär/avocado glass till middag. Plus en halv Marabou Oreo chokladkaka. Sen däckade jag.

Idag mår jag inte mycket bättre. Är så trött och huvudvärken dunkar. Blev väldigt lättadnär jag såg att jag har avsatt en del tid i min jobbkalender åt att städa undan inför påsk, beta av mail och grotta ner mig i olika rapporter. Det betyder Sebastien Tellier i lurarna, massor av te och en lugn mötesfri dag på jobbet. Måste må bättre imorgon, flyget går vid 17:00 och då ska denna damen vara on FLEEK!


Började i iallafall dagen med en snabbfrukost på väg till jobbet med Anna. Hon var så jäkla grym och hjälpte mig att lösa lite koder till bloggen, så en frukost på Pascal var det minsta jag kunde erbjuda. Så otroligt gullig och duktig tjej. Älskar hur man kan ställa en fråga på Instagram och få så mycket hjälp och svar tillbaka. Ni är <3.

Dagens outfit är fantasilös och enkel. Skinnkjol från Zara, polo från Gina och svarta lädersneaks från Filippa K.

Ha en fin dag, tjo!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *