,

OSTRON, BLOMMOR OCH SOMMARKICKOFF PÅ GÖRVÄLNS SLOTT

Jag log stort åt den grupp män som satt och betraktade mig med road blick när jag svassade omkring i min klänning. Kameran smattrade, jag höjde kaffekoppen, bytte position och vinkade mot kameran. Skratta ni, så fortsätter jag jobba här tänkte jag medan jag slängde med håret. Jag tänkte på det under eftermiddagen när jag stod och sippade på mitt vita vin i solen. Runt om mig stod ett gäng härliga tjejer och band blombuketter, Louise filmade en liten snutt och jag letade nya vinklar som jag kunde fånga med kameran. Detta är på riktigt vårt jobb. Inte nog med att vi skapar möjligheter åt människor som är nyfikna på livet och människor så driver vi igenom event och marknadsföring som vi projektleder från idé till handling. Jag blir extra stolt och tacksam över mitt jobb stunder som dessa.

I påskas när jag var i Åre så åkte Louise och rekade inför denna resan. Det är så vi jobbar, vi testar och ser om det är något vi kan paketera, sen släpper vi det i Friendcation och därefter händer precis det här. Vi har ett riktigt lyckat event. För staycation på Görväln är precis så bra som det ser ut på bilderna. Men vi har ofta lite hjälp på vägen, bakom alla våra lyckade resor eller events finns det alltid en dedikerad person som tror på Friendcation och vikten av rätt marknadsföring i kanaler som våra. Och här med detta eventet så är det Görvälns marknadschef Mikaela som har gjort ett fantastiskt jobb. Allt har klaffat, hon har förstått vad vi har behövt för att göra det lilla extra och det har bara rullat på från start till slut.

Vi checkade in vid 09:00 då vi hade lite jobb att göra innan. Vår midsommarkampanj för Lindex skulle fotograferas (kommer ut på fredag!) och detta valde vi att göra på Görväln Slott med tanke på omgivningarna. Det kändes som midsommar på riktigt när vi gick där på den lilla grusgången upp till vårt gula hus med vit träveranda.

Framåt tolv började tjejerna anlända och efter en stund när alla hade checkat in i sina egna rum då vi bodde i två små hus och hade dessa helt för oss själva. Hur lyxigt? Efter lite fix med väskor satte vi oss till bords för en fräsch lunch. Rosé i glasen, vidöppna fönster och solreflektioner i speglarna. Sommar. Hela settingen andades sommar vilket vi fortsatte med efter lunch när det var dags första aktivitet, blombukett-bindning. Riktigt rolig aktivitet med bra tips för oss med kanske inte så gröna fingrar. Jag gjorde såklart min bukett på fem minuter då jag har tålamod som en femåring och ägnade sedan resten av tiden åt att mingla runt bland resten av gänget.

Som alltid på våra events så ser vi till att ha luft i schemat. Ingen gillar att stressa, framförallt inte jag och Louise. Vi vill njuta där vi befinner oss, ännu viktigare när det är ett slott. Med min bukett under armen gick jag tillbaka till rummet för att byta om, hinna med lite mail samt stämma av läget med Fanny, min koordinator som någon timme tidigare hade åkt hem för dagen. Några av tjejerna satt ute på trappan med varsitt glas rosé, Louise låg och jobbade i sängen och några andra tog en promenad. Egentid. Precis lika viktigt som allt annat i livet.


Dagen avslutades med aktivitet numer 2, ostronöppning med Andreas. Lite av min paradgren nuförtiden då vi på våra övriga matlagningsevent har öppnat en hel del. Otroligt mysigt att få sitta i ett eget litet chambré separé och bli serverad fantastisk mat, goda viner och få njuta av sval sommarkväll med ett ljus som aldrig vill lägga sig. Personalen gjorde ett riktigt bra jobb med allt, från början till slut och när kvällen var slut var jag så mätt att jag vaggade nerför slänten till vårt hus. När jag lite senare på kvällen låg i min säng och förde över bilder från kameran till datorn tänkte jag på allt vi hade gjort under dagen, på hur trevligt vi hade haft det och på hur häftigt jobb man ändå har. Och att somna med den känslan i ett rosa rum med en stor fluffig säng knöt samman dagen på ett sätt som gjorde mig riktigt varm i själen. Jäklar vilken dag, och trots mättnaden kunde var jag ändå liiiite sugen på frukost ändå. För vem gillar inte en slottsfrukost?

Vi ses snart igen och för dig som är nyfiken på Friendcation så får du bli medlem i vår grupp på FB (Friendcation SE) där alla event och resor släpps.13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *