På egen hand

I söndags tog jag, Lovisa, Jessica och Robban (Lovisa nr2) till Crowne Plaza Phuket Panwa Beach som serverar en riktigt bra brunch på helgerna. För ca 350 kr får man äta och dricka hur mycket soft drinks, smoothies, kaffe, detox juicer som helst. Dessutom får man access till pool/strand hela dagen och kan snacksa/dricka fram till 16:00. Perfekt för 4 hungriga tjejer med trötta kroppar.

Viktoria och Karin hade redan lämnat tidigt på morgonen så detta var sista dagen med resten av gänget. Robban skulle ta en taxi till flygplatsen vid sex-tiden och slutligen så åkte Lovisa och Jessica.

Kvar var jag. Och så mina australiensiska kompisar såklart. De är ett gäng på ca 20 grabbar som befinner sig i Chalong för träning i ca 3 veckor. Vilket de även tyckte jag skulle göra. Stanna. Övertalningskampanjen var påtaglig och en av dem kom fram till mig häromdagen i hotellets lilla cafe där jag satt och skrev, drog ut stolen framför mig, spände ögonen i mig och sa sedan med sina breda australiensiska dialekt: “Bättre du stannar här, vi tar hand om dig, det kommer bli skitbra.”

Fint.

Jag log och skakade skrattade på huvudet. Sorry mate! Men jag måste vidare. Men vem vet, vi kanske ses igen.

Och så åkte jag. Med resväskan i ena handen och en iskaffe i andra hojtade jag högt ut över poolområdet – nu draaaar jag till Thanyapura! See ya!

Det var dags för några dagars egentid, vilket jag längtade efter.

59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *