Påskhelgen del 2

Vaknade en smula förvirrad efter 10 timmars sömn. Vad var klockan? Vilken dag var det? Då jag hade vilodag tog jag istället en promenad medan Calle sprang runt Kungsholmen och mötte upp honom vid utegymmet för att drilla honom i ett pass jag hade satt ihop under promenaden ner till vattnet. Det var rätt gött att stå vid sidan och vråla. Kanske min nya grej, godis som näringsintag och vrålcoacha nere i Rålis.

Vid lunch körde vi upp till Uppsala för att hälsa på Gustav, Malin och kidsen i deras nya sommarhus. De har köpt en gammal kyrka som de nu renoverar. Det kommer bli så jädra coolt och jag blev SÅ jädra sugen på hus när vi satt där i trädgården och åt lunch i solen. Jag är ju uppvuxen på landet så för mig är det “som hemma”.

Mötte upp Teresa när vi kom tillbaka in till stan igen för en spontan promenad och avslutade dagen med att laga pannkakor, äta ännu med godis och skriva det här inlägget. Imorgon är sista dagen på påskledigheten men för mig innebär det jobb, vilket faktiskt inte gör något. Jag ser framemot lite puls igen även om denna helgen har varit så jäkla skön.

Ah…ljuva lediga måndag. Kickade igång den med 12 km löpning med Helena och därefter jobblunch med Lousie gällande ett potentiellt framtida samarbete för Friendcation. Tog en promenad, stannade till och gjorde manikyr och pedikyr. Stod lutad mot väggen med solen i ansiktet. Njöt. Ja ni vet. Sånt man gör på måndagar. Åkte därefter till Barkaby Outlet för att shoppa kläder åt Calle och hamnade därefter i soffan med 2-3 serier, en sista godispåse och pyjamas på.

Jag ger denna påskhelgen 9 av 10!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *