Påskhippien säger hej.

Igår kände jag mig snygg. Snygg och cool! Har verkligen fastnat för lager på lager. Och min emil-mössa (Calle har döpt den till det) som jag älskar men Calle inte riktigt gillar. Tur jag gillar den, annars hade det varit jobbigt.

Har verkligen fastnat för dessa jeansen från Saint Tropez. De är höga i midjan, väldigt mjuka och rätt raka i modellen. Så härliga. Till dem har jag min klänning från HM som jag fyndade för en hundralapp samt ett par Reebok Classic dojjor. Mössan är från River Island.

Ska fortsätta min promenad mot Oaxen nu för att möta upp Charlie & co. Var egentligen på väg att sätta mig själv i solen med kaffe och titta på folk. Men beslutade att köra en spontanare och tanka lite sol på vägen dit istället. Älskar hur denna långhelgen börjar. Först träning imorse och därefter promenad med avslutande sen frukost på Pom & Flora Söder med Elina. 3 timmars kvalitetstid med en person jag tycker mycket om. Man tackar ja. Önskar er en glad påsk och njut av helgen. Kram på er ♡

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *