Pin it

Lite vad som rör sig i mitt huvud när det kommer till inredning. Jag är så trött på “vasastansläggan” med stuckaturer, marmorbord med samma svensk tenn vas som 500 andra lägenheter på samma gata och samma typ av vita nyanser som spexar till det med lite mässing och grått.

Nu raljerar jag lite, men ni hajjar. Nog för att jag gillar design och till viss del en avskalad miljö, men jag vill inte ha det dovt och tillrättalagt. Det är inte jag. Jag vill mixa och leka runt med färg form och stilar.

Det som behöver fixas ASAP är garderober och mer förvaring i hallen. Samt måla om sovrummet. Jag tänker dusty pink. Sen på sikt vill jag platsbygga in tvättmaskinen samt bygga någon form av hylla i vardagsrummet samt måla om. Men det är sådant som man kan göra längre fram. Sovrummet är prio just nu. Och ja, jag är jäkligt suge på en låg säng. Det har till och med gått så långt att jag har pratat med en snickare om att bygga ett lågt underrede. Kommentarer om att det inte är svårt att göra själv undanbedes. Dankeschön!

Och såklart möbler. Det är prio som fan. Jag har som sagt inte mer än soffa, stolar, spegel och tavlor. Men har snart en gedigen lista klar för inköp. L ä n g t a r.

Hej!

54

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *