Podd & karriärsnack

Jeans Abrand & kofta härifrån

Det var en skön omväxling att igår få bege sig in till Lejon Media och podda efter att ha suttit i mjukisar hemma framför datorn och haft videouppstartsmöten samt skrivit upplägg åt nya kunder. Missförstå mig rätt, jag tycker det är oerhört mysigt att sitta hemma och jobba samt få “träffa” mina kunder online men jag är glad att mitt jobb varierar och att jag får göra så många roliga olika grejer.

Podden jag var med i heter Healthfulness Podden och avsnittet släpps nästa onsdag. Det blev ett bra avsnitt, väldigt…jag. Rakt på och inga krusiduller. Jag skrev om det i ett inlägg på IG igår att jag reflekterade över avsnittet efteråt. Om hur vi pratade en hel del om sättet jag är på och hur jag tycker vi alltid ska vara sjyssta mot oss själva och andra människor men samtidigt behöver vi många gånger ge oss själva en jävla spark i arslet. Hur många gånger begreppet “vara snäll mot sig själv” helt enkelt blir ett utdraget gnäll. Ett ursäktande mjäk. Ett sorts limbo där vi traskar runt i självömkan och bristande ambition att våga förändra.

Som jag skrev på IG så vet jag vet att jag utåt sätt kan vara hård gällande detta. Framförallt mot mig själv, men även mot andra. Jag har inget emot ursäkter så länge de är grundade och inte en sköld. Det är inte av nonchalans eller av ondo jag sätter upp handen och säger “det räcker, nu får du skärpa dig.” Inte heller för att sätta dit någon när jag gång på gång ställer frågan “varför?”. Det är jävligt obekvämt många gånger och jag vet att det inte alltid är till min fördel och att vissa människor inte kan hantera detta med mig. Och det är okej. Det var väl egentligen bara det jag ville lufta. Mina tankar kring en medvetenhet av hur ett drag hos mig uppfattas. Hur jag är och att vara bekväm med det obekväma.

Efter podden körde jag hemåt igen, hade tre uppstartsmöten och sedan var det dags att prata karriär på The Academys infokväll. Det är andra gången jag medverkar och det är lika roligt varje gång. Det är alltid bra att höra från någon som redan har gått utbildningen om hur denne personen har upplevt utbildningen samt vad som händer efteråt. Allt man kan göra och framförallt – att det är upp till ens själv hur man vill använda sina licenser.

Avslutade kvällen med att laga zucchinibiffar med potatissallad och se på en crappy serie på Netflix. Behöver verkligen nya serier att kolla på, känns som vi har sett ALLT.

Hej på er,

48

11 svar till “Podd & karriärsnack”

 1. Jag tycker att svtplay har dolda pärlor, typ When The dust settels och The split. Har samma känsla som dig, svårt att hitta nya bra serier. Vet inte om det är extremt mkt hemma tid, eller om en blivit allmänt kräsen 🙂

 2. Jo, glömde. Gangs of London var bra! Väldigt rå och otäck ibland, men bra karaktärer och story ändå. Finns på TV4 PLAY eller CMore.

  • Det är nog en mix av båda, man har blivit kräsen och har mer tid att slå ihjäl! 🙂

   TACK för tips!

 3. Hall¨åj där!

  Ska bli spännande att lyssna på det poddavsnittet 😀

  Tips på serie (om du inte redan sett), Your Honor på HBO, ruskigt bra och välgjord!!

  Ha en fin helg grymma och inspirerande du!

 4. Valley of tears, spännande och lärorik. Och skönt ibland med nåt som inte är ”amerikanskt”…

 5. Hej, vilka serier har du sett som du tycker om? Behöver också tips på serier ☺️
  De jag gillar: Homeland, Outlander, La Casa de Papel, Sons of Anarchy, Breaking Bad.

  • Hej! Gillar Lupin, sex education, greys, billions, top dog, the affair, La casa de papel, fargo, handsmaids tale, tjernobyl, the ondoing. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *