PRE MIDSUMMER x FRIENDCATION

Midsommar är min favorithögtid. Det finns ingen annan högtid på året som är så rolig och kärleksfull som midsommar. Förutom min födelsedagsvecka då såklart. Eller ja, månad. Jag brukar fira på ordentligt. Men åter till midsommar. Vi firade den igår. För om man tycker om något – varför kan man inte göra det två gånger?

Vi har som jag tidigare har berättat teamat upp med Memento Events vilket ger oss en starkare motor för att driva runt våra events för Friendcation. Det är bra, vi gillar att samarbeta med duktiga människor. För bra människor har bra kontakter vilket är exakt vad grabbarna på Öppet hav och gänget på Bockholmen kvalar in under. Vilken leverans på gårdagen!

Ingen midsommar utan lekar, det är sen gammalt. Sagt och gjort, när tjejerna anlände till Kastellholmen stod vi redo med fördrink, snacks och lekar. Efter en timme samlade Henke från ihop oss, gick igenom säkerheten och kittade upp alla 24 tjejer med flytvästar och jackor. Sen drog vi iväg rätt ut på sjön. Och fort gick det! Jag hade fjärilar i magen non-stop i 45 minuter. Jag tjöt, tjejerna tjöt – alla tjöt.

“Somliga tar minibuss, vi tar ribben” tjöt vi när vi anlände till Bockholmens brygga. Det var ett glatt, tilltufsat gäng som steg i land och tog emot ett glas bubbel i kvällsolen utanför orangeriet. Långbordet var framdukat och vattnet som omgav den lilla udden glittrade i det starka solskenet.

Kvällen fortsatte med sill (såklart) och allt annat man har på ett midsommarbord. Servicen var grym, stämningen var precis som man tänker att en perfekt midsommar på en brygga i sommarsolen är.

Det var en perfekt avslutning på en minst sagt omtumlande vår. Vi lyckades vända vad vi trodde lite var slutet för oss med 5 inställda resor samt ombokade event. Vi tänkte om, reste på oss och tog nytt sikte. Och här är vi nu. Sista eventet innan Friendcation tar ett välförtjänt sommarlov och återkommer med nya tag.

Hösten bjuder på så ofantligt mycket spännande och vi har flera nyheter som kommer släppas efter hand. Jag längtar efter att få dela det med er.

Tack för en magisk midsommarmiddag igår tjejer och ett stort tack till våra samarbetspartners.

We had a blast!

46

5 svar till “PRE MIDSUMMER x FRIENDCATION”

  1. Ser så härligt ut ? grymt jobbat! Måste bara fråga, varifrån kommer fin fantastiska topp? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *