,

Pressfrukost för ASOSAW17


Började morgonen med att pausa jobbet en timme och promenera bort till Sensum på Wallingatan där Rossana Mariano PR hade bjudit in till pressfrukost för ASOS AW 17.

Hookade upp med Emma, käkade en god frukost och fick en genomgång av kollektionen av Asos-teamet. Därefter pillade jag drömskt på kläderna och lovade mig själv en ny insättning på Svenska Spel.


Kollektionen var väldigt färgstark med mönster, skärningar och broderier. Jag gillade hela Asien-inspirerade barock temat med pärlor, bling bling och (lägger på polska brytning) gouååld.

Blev tokkär i en svart klänning med spets, puffarmar och broderade blommor. Tänk er den med en sliten skinnjacka eller mockajacka, bara ben och ett par sylvassa stiletter.

Skorna påminner väldigt mycket om mina ormskinns boots jag har från Jennie-Ellen. Så snygga. Speciellt om man matchar dem med jeansen nedanför. Detaljerna på de jeansen var riktigt coola då det egentligen, om man skulle bortse från knäppningen, bara var ett par väl tvättade jeans med rak passform och korta ben. Men som många andra är jag en sucker för de perfekta jeansen och jakten pågår ständigt efter the perfect ones.

Jag gillar detaljer. Det hottar upp vilken outfit som helst. Jag menar, hur många gånger har jag inte dragit på mig en kort, tight klänning och helt enkelt inte känt för det. Ni vet den där obekväma känslan som kryper på och det spelar ingen roll hur mycket mer smink man öser på – man känner sig tokfel.

De gångerna den känslan har infunnit sig så har jag alltid bytt om och kört back to basic med en touch av bling. Heels, skinnbrallor eller jeans med korta ben, sliten tisha och exempelvis ett stort halsband eller örhängen. Kanske har jag kört med enbart markerade ögonbryn eller röda läppar. Det funkar alltid. Allt beror på humöret, men det är alltid skönt att veta att man har ett säkert kort att dra fram om inspirationen tryter. Plus att det är mer ekonomiskt att satsa på att lägga pengar på detaljer eller statement-plagg som håller flera säsonger än att inför varje händelse gå och stress-shoppa ny outfit.

Och här har vi mig. Skor från Flattered, byxa från HM, t-shirt från Comme des Garçons och över det hade jag en svart längre kavaj i herrmodell.

Tack Asos och RMPR för en trevlig frukost.

2

2 svar till “Pressfrukost för ASOSAW17”

  1. Såg dig igår men hann inte hälsa. Skitkul att se dig IRL! 🙂 Tycker det är coolt att du kan mixa träning och mode på sättet du gör.

    Hejja dig!

    • Aaaah vad kul..och lite konstigt. Har fortfarande inte vant mig helt vid att folk känner igen mig. Hälsa nästa gång! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *