,

Pressfrukost Resia & dagens planer.

Så var det fredag och jag undrar som vanligt vart veckan blev av. Hur fan går det till? Tiden? Hur kan den bara rusa förbi? Är det så när man blir äldre? Stopp stanna. Jag är inte redo för helg än. Det är ju en jädra massa spännande som händer här och nu.

Imorse var jag och Louise på Resias pressfrukost på Scandics nya hotell bakom kulturhuset vid Sergels Torg “DownTown Camper by Scandic”. Det var fräsch och oerhört snyggt inrett. 9 av 10 instagramvänlighets poäng.

Frukosten gällde 2018 resetrender och vi fick ta del av en del spännande nyheter enligt deras resebarometer. Resor som ni vet ligger mig väldigt varmt om hjärtat och som resekonsult i grunden fanns det väldigt mycket jag kände igen och nickade instämmande till.

Det glädje oss väldigt att Italien ligger högt om men även att weekends och kvalitén på hotell, service och framförallt sätter hur vi reser samt hållbarheten är i fokus.

Vid nio rörde jag mig bort till mitt bästa möte som har hållt på fram tills nu. Sitter på tunnelbanan och uppdaterar nämligen. Är på väg ut till kontoret i Mörby C för 2 möten och därefter ska jag träna med Elina på Barrys vid fem. Det blir en snabb omsminkning för att sedan dra på Cate & Nelsons event på NK tillsammans med Louise. Blir dock ingen lång kväll för mig då jag ska hämta en bil som jag ska låna inför imorgon då jag ska ut till Bosön för en heldags utbildning.

Vill ni se mer av dagen så följ med på stories. Det uppdateras flitigt, om alltid. Puss!

7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *