,

Presshäng.

Pressvecka in town. Det betyder väldigt uppklädda människor på väg mellan olika presskontor, inspiration och lite av en ny värld.

Detta året är det första jag faktiskt försökt gå på mer icke träningsrelaterade event då det är ett stort intresse det med.

Så, först ut var RMPR som jag tidigare har varit på bland annat pressfrukost för Asos med.

De representerade bland annat dessa skorna som var riktigt drömmiga. De är från Rebecca Björnsdotter och jag blev riktigt förälskad i de blåa och nudefärgade med guldiga detaljer på klacken. Tyvärr rätt pricy och jag kommer nog aldrig lägga 5000kr för ett par klackar, såvida det inte är från ett märke jag väl känner till. Jag menar, har ju alltid velat gifta mig i ett par Louboutins.

En nyhet är att Asos har börjat med smink. Snygga förpackningar, bra pris (väldigt bra pris faktiskt) och produkter som är väldigt användarvänliga. Ska lägga vantarna på ögonskuggspaletten. Och kanske några läppstift. Fast nej. Jag behöver inte fler läppstift. Eller jo..

Asos kollektion, kan vi prata lite om den? Och om denna kavajen? Här behöver man ju läppstift för att matcha. Tänker blodrött och det har jag faktiskt inget snyggt av.

Nästa anhalt var en av mina favoriter nämligen Replay. Miranda var på plats och det är alltid lika härligt att träffa henne. Vi lärde känna varandra när vi var i Barcelona på yoga/tränings-resa med Replay.

Jag hittade min jeansjacka. The mother of all jeansjackor.

Okej. Jag kanske hittade en mockajacka också. Men jackor behövs alltid, vi bor ju trots allt i Sibirien.

Hur fin? Kände att den var som klippt och skuren för mig. Replay har fått in så oerhört mycket fint och det är roligt att se att det numera inte är deras jeans som är dragplåster.

Vidare till sista stoppet.

I fredags var jag på Vass PR som jag även jobbar lite med just nu.

Vass är ju även riktigt grymma på att anordna bra events. Deras tema var “labb” vilket passade perfekt då deras kunder består av skönhet och hudvård.

Barnängen var såklart på plats i hyllorna. Jag samarbetar just nu med dem och trivs väldigt bra med deras produkter. Kan verkligen rekommendera deras oljor.

Hittade ett raffigt läppstift.

Använder Rapunzels produkter en del just nu och kan verkligen slå ett slag för Blow Dry krämen. Visade lite hur den fungerade på mina instastories häromdagen. Tummen upp!

Innan jag drog till tågstationen gjorde jag en 3Dhudanalys. Dr.K Clinics var på plats och scannade av mitt ansikte och här får jag hylla mina öststats-gener. Because daaaamn vad beröm jag fick. Det enda jag måste tänka på är att vara ännu noggrannare med solkskyddsfaktorn i ansiktet. Annars var jag puuuurrfect.

Det var allt för denna gången. Tack för jag fick komma. Hej!

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *