PRESSRELEASE – Apollo teamar upp med Friendcation!

Det är ett klockrent samarbete som går helt i linje med vad Apollo står för! Genom kommunikationskonceptet ”Live a litte” vill vi uppmuntra till att våga ta sig utanför sin comfortzone. Att testa något nytt, att aktivera sig, att hitta det egna äventyret och att uppleva resmålen på riktigt. Det senaste åren har vi bland annat med hjälp av våra Apollo Solo-resor likt Friendcation velat sänka trösklarna för ensamresenärer och skapa möjlighet för nya spännande möten. Synergierna är många och vi ser fram emot ett spännande år tillsammans med Friendcation, säger Clara Larsson, pressansvarig på Apollo.

Efter veckor av hemlighetsmakeri är vi väldigt glada över att kunna gå ut med detta samarbetet. Att ha Apollo som ny partner till Friendcation är ett naurligt nästa steg och i takt att Friendcation växer och efterfrågan på meningsfulla upplevelser ökar, så ökar även kraven på oss som arrangörer. När Apollo presenterade “Live a little” kände vi direkt att det skulle bli en bra match för vad vi står för och att dessutom släppa första resan som är en Live a little-resa till destination okänd gör det hela mycket spännande.

Det om något är att våga. För det är ju så, vågar man så vinner man, vilket vi applicerar i vårt dagliga liv och försöker uppmuntra så många vi kan till. Vi ser framemot detta och vi tror att det kommer bli ett oerhört spännande 2020, säger Joanna Swica och Louise Johannesson, grundare av Friendcation.

Vi är måna om att skapa möjligheter för vårt community till att våga lite mer. Träffa nya människor. Testa nya saker. Det är fortfarande väldigt surrealistiskt att en så stor aktör som Apollo sträcker ut en hand till oss och vi är väldigt glada över att kunna gå ut med detta samarbetet och dessutom släppa första resan som är en Live a little-resa till destination okänd. Det om något är att våga. Vi vågar, Apollo vågar och framförallt – vårt community som reser med oss vågar. För det är ju så, vågar man så vinner man, vilket vi applicerar i vårt dagliga liv och försöker uppmuntra så många vi kan till. Vi ser framemot detta och vi tror att det kommer bli ett oerhört spännande 2020, säger Joanna Swica och Louise Johannesson, grundare av Friendcation.

Läs fullständig pressrelease här och på Travel News här

55

4 svar till “PRESSRELEASE – Apollo teamar upp med Friendcation!”

  1. Meeeeen alltså WOOOOOOOW!!! Ni är ju bara såååå bra!! Får gåshud på armarna!! Stort lycka till!! ???♥️?????
    Kram bloomiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *