Prickar av

Befinner mig i ett listsystem just nu. Åker iväg på jobb imorgon och trycker just nu in deadlines, träning och sista fix hemma. Prickar av punkter på min lista och kvider inombords över att tiden går för fort. Missförstå mig rätt, allt är av fri vilja och har valt att ha det såhär. Någonstans så ger det mig ett sorts välbehag. Jag är en person som mår bra av periodisering. Hårda block, både när det kommer till träning och jobb och därefter ett lugnare block. Och just nu, ja just nu går det i hundranittio.

Imorgon åker jag och Louise till Malta för vårt första renodlade resereportage. Det kommer bli hektiska dagar med full fokus på att leverera det bästa vi kan och har. Därför har helgen och början av veckan gått till att få klart allt annat jag har på mitt bord, tidinställa samt sopa undan för mitt kommande stora samarbete som jag åker ner till Malmö och filmar i början av nästa vecka. Det är inte den mest optimala överlappningen då Malta-jobbet kommer kräva en hel del efterarbete då vi producerar allt och samtidigt ska jag fokusera på filmningen och mina dagar nere i Malmö. Det är då jag tackar min förmåga att hålla huvudet kallt, prioritera och säga nej till allt annat som handlar om vad jag gör just då.

För jag vet ju att om 3 veckor så lugnar det sig igen, jag ska tävla och därefter ta 3 dagar på Sandhamn där fokus kommer ligga på vin, mat och vänner.

Bilderna är från gårdagens frukostevent på Body & Buddy. Blev inbjuden av tjejerna bakom Eldstickan och Gabrielle by P. Var kvar en stund efter frukosten och jobbade undan mailen samt blev intervjuad av en supergullig tjej som skriver sin c-uppsats om näthat och sociala medier. Efter det åkte jag till Mörby C för att äta lunch med mina gamla kollegor. Hur sjukt är det? Det slår mig fortfarande lika starkt att jag har sagt upp mig. Vidare in till stan igen efter lunchen för att filma med Reebok på Stadium och därefter åkte jag hem för att göra klart balkongen tillsammans med Marielle. Sen satt jag från runt fyra till halv tolv och bara skrev, sammanställde och gick igenom min budget. Klarar jag mig? Kommer det gå? Vad händer i höst?

Idag är en lugnare dag. Har brickpass (simning på morgonen och löpning på kvällen), ska coacha min löpgrupp, äta lunch med Elisabeth, packa och sammanställa ett inlägg för Kia.

Jag har oerhört roligt just nu och jag hoppas inte ni tar dessa inlägg för gnäll. För det är verkligen inte det. Jag vill bara dela med mig om hur det är. På riktigt.

Kram på er.

35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *