,

Projekt köttfritt – vecka 2.

Det har nu gått två veckor av sex på mitt köttfria projekt och jag väntar  fortfarande på att köttsuget ska smälla till. Hittills har jag inte varit sugen överhuvudtaget. Jag suktade inte ens efter burgarna som serverades på poolpartyt i fredags på bröllopet. Bad om en halloumiburgare istället och hann inte ens tänka tanken på att det var bökigt. Enda gången jag var tvungen att tänka till denna veckan var när vi skulle beställa pizza i söndags och jag fick läsa menyn lite noggrannare. Dock är utbudet på Kungsholmens pizzeria rena drömmen så fann snabbt en pizza som passade mig och dessutom var magiskt god. Jag menar, det går inte att misslyckas med en avokado, pesto och basilika pizza direkt.

Luncherna på jobbet är enkla då jag och Hanna gör egna sallader varje dag. Det är inte varje dag jag adderar lite tonfisk men det händer då och då. Äter som sagt fisk men har dragit ner på det rejält under dessa veckorna, samma sak gäller mejerier.

Gällande äggen så är jag inne på 2 veckor utan ägg. Det trodde jag aldrig och som jag skrev förra veckan så är ägg okej i mindre mängder, men på något konstigt sätt så lockar det inte alls just nu.

Kvällens middag var enkel då jag var lat efter träningen. Gjorde hallonsmoothie på cashewmjölk med färsk melon vid sidan och lite grönkålschips. Så himla smidigt och gott. Kan varmt rekommendera att ta på lite tryffelolja på chipsen. Magi!

Jag hoppas det går lika bra för er som är med på #projektkottfritt. Nu är vi inne i vecka 3 och snart halvvägs, det här fixar vi lätt.

Kram och godnatt.

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *