PROJEKTLEDARE/KOORDINATOR SÖKES

Nu söker jag en driven projektledare/koordinator med sinne för affärsutveckling som har ambitioner att utveckla Swica AB tillsammans med mig och då även sina egna roll inom företaget. Är du en prestigelös person gillar problemlösning och projektledning? Kan du ta strategiska och lönsamma beslut som gynnar företaget framåt samt är nyfiken, orädd och vill lära dig mer? Är du en person som vill bygga vidare på varumärket och få frihet under ansvar?

Jag söker dig som är:
Strukturerad och kan plocka ned en idé och utveckla den framåt. 
Nogrann och har tålamod.
Kan jobba självständigt, se en helhet och vad som behöver göras och inte behöver invänta konstant feedback eller arbetsuppgifter.
Vågar ta egna beslut.
Har kunskaper i marknadsföring och god kännedom av Sociala Medier. Du har koll på Instagram, TikTok, Facebook och kan navigera dig i WordPress.
Flexibel.
Är kreativ och har erfarenhet av Office-paketen, Canva och kan sätta ihop nyhetsbrev och presentationer. 

Ditt arbete kommer variera och det kommer finnas dagar som är lättare än andra. Det kommer vara skitkul och härligt medan andra dagar kommer kännas lika spännande som att titta på när målarfärg torkar. Jag vill understryka att detta är en tjänst som går att påverka och skapa till något mer. Både i arbetstid och ansvar. Men det krävs att du är självgående, lyhörd och förstår vikten av lojalitet mot din arbetsgivare. Är du ute efter ett glassigt jobb där du vill mjölka kontakter i branschen och sitter av tiden så ber jag dig att avstå från att skicka in en ansökan. Jag behöver någon kan ta för sig och har skinn på näsan.

Meriterande (stort plus) om du:
Har körkort.
Kan hantera en kamera, klippa/redigera enklare klipp.
Har ett intresse för hälsa och träning.

Tjänsten kommer till en början vara på 30% och kräver att du har eget företag som du kan fakturera ifrån alt fakturerar som privatperson. Jag ser helst att du bor i Stockholm med omnejd men arbetet är på sikt flexibelt och du kommer kunna jobba fritt.

Maila din ansökan (skrift eller video) tillsammans med ditt CV till swica.joanna@gmail.com. Jag tar emot ansökningar löpande med förhoppning att tillsätta tjänsten under våren.

Mer om Swica AB: Joanna Swica är entreprenör, författare och, personlig tränare/löpcoach och hälsoprofil som med sina snart 10 år i branschen har en gedigen erfarenhet av varumärkesbyggande och att skapa business av ett intresse. Hon driver det kvinnliga nätverket Friendcation med över 18.000 medlemmar och har bland annat företag som Kia, Lindex, Samsung, Microsoft och Salomon i sin portfölj.

Företaget erbjuder bland annat tjänster inom online coaching via Coachingbyswica , föreläsningar och influencer marketing samt marknadsföring och produktion. Och..mer? Ja, det kanske du och jag skapar tillsammans.

Ser framemot att höra ifrån dig!

36

2 svar till “PROJEKTLEDARE/KOORDINATOR SÖKES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *