,

Lansering av min nya PT ONLINE tjänst

Då är äntligen min nya PT ONLINE sida uppe och jag ser så mycket framemot att få fördjupa mig som PT. Jag har under våren smygstartat med ca 20 kunder men med insåg ganska fort att detta var något jag verkligen ville göra mer av och framförallt – göra mer professionellt med ordentliga program, videofunktion, chatt och kostsupport. Excel i all ära men det var dags att steppa upp.

Det ska bli så oerhört skönt att jobba i ett ordentligt system och ge den allra bästa supporten till just dig som kämpar med en livsstilsförändring.

Mina befintliga kunder, som Josefine här ovan, samt de som registrerade sig på väntlistan för några veckor sedan har redan fått smygstarta vilket innebär att det är ett begränsat antal platser kvar.

Klicka här för att registrera dig.

Efter registrering där du meddelar vilket paket du väljer kommer jag kontakta dig för priser (ligger mellan 900 och 1800 beroende på paket och tillval). Därefter får du en bekräftelse av paket/period samt info gällande appen där chattfunktion, vloggar, personlig profil med ditt personliga träningsupplägg kommer finnas tillgängligt i PDF form så man enkelt kan ladda ner det.

Nytt för hösten är även att jag erbjuder kostrådgivning och mental coachning.

Jag ser framemot att få coacha dig!

81

10 svar till “Lansering av min nya PT ONLINE tjänst”

 1. Blir så sugen, men för att inte tjuva din tid i onödan, är det möjligt att få en ungefärlig fingervisning för vad de olika paketen ligger på? Stort tack på förhand osv

  • Hej!

   Ligger mellan 999 och 1800 beroende på paket och tillval som kommuniceras efter man har anmält sig för vidare kontakt och registrering. 🙂

 2. Hej
  Har följt dig i sociala medier en längre tid och du inspirerar verkligen till träning och utmaning.
  Är intresserad av något av dina program för att få struktur på träning och kost påväg mot nya mål.
  Vill höra vad ett guldpaket skulle kosta? Priset är det månadsvis eller för hela perioden?
  Mvh
  Magnus

  • Hej Magnus!

   Vad kul att höra! 🙂

   Skicka en anmälan via bokningssidan så återkommer jag med priser! 🙂

 3. Hej!
  Har fått upp ögonen för din coaching, skulle nog verkligen behöva det, men hur lång är en ”period”? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *