Q & A

Jag har sparat 3 stycken frågor som har kommit in på DM den senaste tiden. Jag försöker svara på alla DM:s från er som följer mig på IG som kommer in men ibland missar jag eller sparar dem för att kunna ge ett mer utförligt svar. Sen finns det vissa jag helt enkelt inte svarar på, och det är till de personer som varken följer eller engagerar sig, varför ska jag då engagera mig i dem?

1 . Hur resonerar du kring att bryta med sin familjemedlem? Jag har läst och hört (på din ventilationslåda) att du har brutit med en familjemedlem och att du förespråkar detta. Är det verkligen rätt att göra det? Jag menar….en familj är familj?

Svar: Det finns inget rätt eller fel förutom det du själv beslutar dig för. I mitt fall så har jag valt att bryta med min pappa, som i själva verket tog detta beslutet långt före mig. Han valde att inte vara närvarande i mitt liv i tidig ålder och har, trots upprepande försök, från min sida inte brytt sig. Mitt beslut att att ta avstånd och acceptera att jag inte har någon pappa känns oerhört bra för mig och jag besparar mig en sådan ynkrygg till man i mitt liv. Jag har haft turen att växa upp med en extra-pappa som har behandlat mig som sin egna dotter och det är familj för mig, inte vad som står i ett födelseattest. På vilket sätt är en människa som inte värnar om sitt barn familj? Kom ihåg, du kan aldrig välja dina föräldrar men de väljer dig, de väljer a l l t i d dig. Från sekunden ett val görs om att behålla sitt barn så har man ett ansvar. Ett ansvar som man som förälder förbinder sig till att hålla.

2. Tränar du på något speciellt sätt inför ditt bröllop? Kan du inte dela med dig av din träningsrutin? Du är extremt fit!!
Svar: Jag tränar inte för mitt bröllop och lägger minimal med tankeverksamhet om hur jag kommer se ut på mitt bröllop. Det enda som kan bli problematiskt är om jag ökar i muskelmassa i med att den blir uppsydd. Men samtidigt så har vi tid på oss att korrigera. Jag menar, jag kommer inte dra ner på varken styrka eller mat för en sådan sak. Inte nu när jag kan styrketräna mer än under våren när löpningen stod i fokus. Missförstå mig rätt, jag kommer alltid springa och det gör jag även nu, men jag är oerhört taggad på tyngre vikter nu efter att ha kört ganska lätt under våren. Sen att min aptit ökar under sommaren är bara härligt. Jag har heller inga tankar på att väga eller se ut på ett visst sätt till mitt bröllop. Älskar hur jag ser ut och det är precis så jag kommer göra entré på vårt bröllop.
Angående min träning så postar jag “veckans träningslista” varje måndag här på bloggen, där kan du se min träningsrutin.

3. Ångrar du någonsin ditt val att bli egen?
Svar: Jag antar att du menar egen företagare och jag ska vara helt ärlig, det finns dagar då jag undrar om det inte vore lättare att gå till jobbet, göra mitt, för att sedan komma hem igen och inte behöva tänka mer på jobb eller vad som behöver göras fören nästa dag. Att vara egen företagare kräver att du mer eller mindre alltid är tillgänglig. Och i mitt yrke så går det inte en timme utan att jag tänker på content, kommande planer, problemlösning och “relevans” på nätet. Nu är jag väldigt duktig på att stänga av och vara ledig, men jag kan inte slappna av helt, inte hundraprocentigt. Sen är det klart att den ekonomiska biten är en stor faktor till oro. Jag har en god ekonomi och omsätter bra för att vara ett enmansbolag (nu har jag dock en halvtidsanställd) men trots det så är vetskapen att allt en dag kan försvinna där och pockar på min uppmärksamhet. Men trots det så finns det inget jag hellre vill jobba med just nu. Jag skulle vilja göra mer rörligt och skriva mer, men det rör jag mig mot nu och jag tror stenhårt på att vad man utövar och applicerar i sitt liv kommer ge utdelning. Vill jag skriva mer? Ja då får jag se till att göra det.

Tack!


42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *