Ragnar Race 2019

I morse postade jag på min Instagram att jag tillsammans med mitt lag Reebok Nordics ska springa Reebok Ragnar Race Mälaren. Loppet är en stafett som startar tidigt på lördagen och slutar på någon gång under söndag kväll. Det är är 285 km, tar ca 36 timmar och startar vid Gripsholms slott precis vid Mälarens strand och fortsätter sedan via Strängnäs, Eskilstuna, Västerås, Enköping och avslutas vid Drottningholm.

Hur jäkla galet kul?

Jag är kapten för vårt lag som består av 10 personer och lovar att försöka vara det bästa stödet jag kan. Ska ge allt i min egna löpning men även i att peppa och hejja fram mina grymma lagmedlemmar. Var och en av oss har fått våra sträckor tilldelade beroende på våra styrkor. Jag kommer totalt springa 33 km under tävlingen – perfekt uppladdning inför IRONMAN Jönköping 3 veckor senare.

Vi är ett sjujädra lag och jag ser SÅ mycket framemot det.

Ses i Mariefred!

27

10 kommentarer

  1. Då ses vi där! Lycka till och kör hårt! Själv springer jag för Team Power Woman och ser riktigt mycket framemot det, ska bli spännande se vad kroppen säger om att springa en mil kl 2 på natten 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *