,

RAPIDE BROW TINT

Samarbete med Rapide

Jag postade ett samarbete med Rapide på mina stories igår. Där kan man följa mig steg för steg när jag färgar mina bryn med deras nya hemmafärgningskit. Enkelt, smidigt och med ett snyggt resultat. Perfelt som touch up när jag är på resande fot. Men funkar så klart hemma också, vilket jag flitigt kommer använda för att slippa gå på salong så ofta. Jag kommer fortfarande gå och göra browlift men bättra på färgen hemma.

I boxen ingår allt du behöver för att skräddarsy färgningen av dina bryn; tre olika nyanser med färg att mixa efter önskemål (Soft BrownDeep BrownMatt Black), en 15ml oxidant 30% som aktiverar färgen, en återanvändbar kopp i glas för att mixa färgen samt borste och färgsticka.

Jag mixade Deep Brown och Matte Black som fick sitta på i ca 5 minuter. Det gav brynen en något mörkare varm färg som fortfarande såg naturlig ut. Rapide Brow Tint finns här och vill ni även köpa till den oljefria rengöringen så finns den här.

Och en sak till, koden JOANNA20 gäller också till den 20/1 men inkluderar inte presentkort, behandlingar eller prenumerationer.

Hej så länge!

7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *