,

Reebok Classic Nordics x Face Stockholm på Bukowskis.

Klänning från Tiger of Sweden och klackar från Zara.

Godmorgon mina små hjärtegryn. Klockan är strax över sex och jag sitter i en taxi på väg till Arlanda. Ska tillbaka till Köpenhamn över dagen och landar sent ikväll. Sen är denna maratonveckan över. Visserligen väntar en ny sådan på måndag, men kommer inte resa fullt lika mycket då och ha tid att träna. Men det är så det är, i perioder är det överjävligt med jobb. Det är bara att bita ihop och köra så gott man kan. Jag vet ju att semester infinner sig  om 3 veckor. Det är lugnt då, I got this.

Igår kom jag tillbaka till Stockholm efter möten på annan ort runt tre tiden. Jag jobbade undan lite hemma innan Louise kom och därefter en makeup artist från Face Stockholm. Jojomän! GLAM TORSDAG! Jag var inbjudan på Reebok’s event tillsammans med Face Stockholm som fyller 35 år på Bukowskis. Reebok gör ofta samarbeten med Face och har just nu ett riktig snygg kollektion. Jag kommer få hem lite fler skor och kläder nästa vecka då tänkte jag göra en liten shoot och visa. Det är riktigt snygga rosa och roströda färger mixat med blått. Street och träning möter fashion. Älskar’t!

Är så stolt över att få tillhöra Reebok familjen och att vara deras ambassadör. Tänk att ett helt år snart har gått. Spännande och se vad som händer nästa.. trumvirvel..näh. Det tar vi en annan gång 😉

Efter en stund gick vi vidare till Riche för en spontanmiddag och varsin espresso martini. Jag och Louise har inte pratat med varandra sedan söndags och har inte hunnit ventilera allt som har hänt. Helgen var som sagt över förväntan och mycket har hänt sedan dess. Planeringen är full spinn inför nästa happening och vi tycker det är viktigt att stanna upp och fira. Att inte bara gasa på mitt i allt utan att faktiskt våga och ta sig för att fira smått som stort. Så vi gick till Riche, gled in i våra stassar och höga heels, njöt av att känna oss så jädra glammiga och åt en sen middag. Sen åkte vi en glammig tunnelbanan hem där jag nästan satte mig på ett tuggummi.

Idag är det fredag. Kämpa. Snart helg, vilket iofs inte betyder något kom jag på nu då jag jobbar. Ha! Men ändå. Helg. Långpass, sovmorgon och häng i sängen efter min utbildning med nya larmoperatörer på söndag. Det blir bra. Livet är bra. Kram på er.

6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *