,

Reebok Classic x Face Stockholm x 80-tals jympa med Suanne Lanefelt.

I torsdags var det internationella kvinnodagen vilket Reebok Classic arrangerade på Sturebadet tillsammans med Face Stockholm som de har samarbetat med i många år.  Passande för dagen var att inte nog med att alla tjejer fick ett matchande set att träna i även fick ett par ”Reebok Freestyle High Top” vilket var den första modellen inom träningsskor som Reebok designade 1982 för kvinnor.

Jag tillsammans med några av de andra ambassadörerna var inbjudna att komma lite innan eventet skulle börja för att bli sminkade av personalen på Face. Därefter öppnade vi upp dörrarna till en hel drös tjejer som var inbjudna på att lunchjympa med ingen mindre än the one and only Susanne Lanefelt! Alltså herregud vilken powerlady, om jag är hälften så aktiv (hon kör 10 pass i veckan, det är galet coolt), i form och levnadsglad som Susanne när jag är i hennes ålder  – ja då lever jag verkligen livet på det vis jag vill. Jag blir så oerhört inspirerad av sådana kvinnor, där ålder inte är ett problem – utan en siffra. Där livet är till för att levas, UPPLEVAS. Finns inget häftigare och det var helt rätt person att ha som instruktör dagen till ära.


Jag var tyvärr tvungen att bryta efter ca 20 minuter då jag kände mig febrig och vågade inte dra på mig mer puls då jag verkligen inte ville bli sjuk. Så jag smet ut, tackade Filip och resten av gänget för ett bra styrt lunchevent och tog bussen hem igen för att fortsätta jobba.

Men alltså, aerobics..fy fan vad tufft! Den lilla stunden jag var med fick jag kämpa mer än jag gjorde på dagens långpass. Helvete vad svårt med all koordination, fart och explosivitet. Till alla aerobics-ladies där ute, ni har min fulla respekt.

“Det är ditt liv, ditt val, din möjlighet” skriver Susanne på sin hemsida. Ja, visst är det så. Vems annars? Så enkla ord att ta med sig och plocka fram när det stormar mentalt. När man står vid ett vägskäl eller vill pröva något nytt.

Stort tack till Reebok, Sturebadet, Face och såklart Susanne för ett strålande event. Stolt att vara en del av det. <3

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *