Reebok Nordics x Joanna Swica

Som de flesta av er har anat så fortsätter mitt samarbete med Reebok även nästa år. Detta blir 3:e året som jag jobbar tillsammans med Reebok och är deras ansikte utåt här i Norden. Det känns fantastiskt roligt och som jag skrev på Instagram så känns det fortfarande surrealistiskt att kalla sig själv för träningsprofil. Är jag det? Ser folk mig så? Och ja, ibland får jag en känsla av att ” nu kommer de på mig, nu avslöjar man min obefintliga träningskunskap “. Ah jag vet, så löjligt och faktiskt rätt roligt.

Men här står man alltså! Bilden är från en kampanjplåtning för Stadium och Reebok Nordics. Deras SS19 kollektion är sjuuukt cool. Kommer lägga upp fler bilder nästa vecka samt även länka vidare var ni kan hitta allt.

Tack för alla hejjarop på IG, ni är fantastiska och jag är glad över att få dela detta med er!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *