Reebok PureMove Bra launch Paris


När jag springer, när jag cyklar, när jag lyfter och till och med under våtdräkten när jag simmar. PureMove Bra har fått hänga med på allt och jag kan nu ärligt svara på era frågor om den verkligen är så bra som pressreleaser hävdar. Ja, det är den och efter mina 24 timmar i Paris på deras release där jag, tillsammans med 200 andra journalister och influencers från 22 olika länder fick en ingående genomgång av inte bara bh:n utan även om Reebok som företag, deras historia och hur företaget varje dag jobbar för att lyfta kvinnor så kan jag med handen på hjärtat säga att Reebok verkligen har lyckats.

1 av 5 kvinnor undviker träning i olika former på grund av de inte har en sport-bh som passar dem. Reebok har fokuserat på denna siffran och tagit fram en sportbh som oavsett sport ska följa din kropp tack vare motion sense teknologin som tightar till med allra högsta support trots rörelse och utan att märkas sitta som ett andra skin när du inte behöver den. Den skaver inte trots att den sitter väldigt tights och finns i 10 olika storlekar just för att kunna passa alla och sitta som utlovat.

Häng med (vill ni se rörligt så finns allt sparat under höjdpunkter på IG-story) när jag fick äran att representera Sverige i Paris, som den Reebok Ambassadör jag är. Men kom ihåg, efter 2 år som ambassadör är jag fortfarande väldigt kritisk till vissa produkter och ärlig när det är något jag inte gillar eller funkar i min träning. Det är lika viktigt som att hylla och stödja ett varumärke, vilket jag gör varje dag genom att bära deras kläder och dela med mig av mina tankar när ni frågar efter min åsikt om storlekar, passform och vad som passar just er.

Dagen började med en tidig flight ut från Stockholm ner till Paris tillsammans med Karin från Reebok Nordics och Betty från Stadium där vi checkade in på The Hoxton Hotel (mer om det i ett annat inlägg). Efter lite pressbilder för en annan grej jag släpper snart åkte vi gemensamt med en drös andra tjejer från olika delar av världen till Reeboks location på La salle de sport där vi fick ett varsitt skåp med vårt namn på och såklart det vi kom för: PureMove Bh:n! Nu har jag redan en som jag fick för någon vecka sedan för att träna i men varför ha en när man kan ha två? Men åter till skåpet. Varför jag belyser det är för att jag fortfarande, efter en hel del events, blir barnsligt glad över att få se mitt namn i print och få vara en del av något såhär stort. Jag menar, här är jag, en rätt vanlig tjej som varken är snabb eller superstark. En tjej som skolkade på skolidrotten och kom sist på 60 meter 3 år i rad. En tjej som skrattade åt träning för några år sedan. Och här stod den tjejen nu, iklädd i ett par tighta tights och sport-bh på ett event tillsammans med ett av världens största sportvarumärke.

Efter mitt lilla meltdown nere i omklädningsrummen gick jag upp till min grupp för panelsnack och en intervju med Nathalie Emmanuel, som jag har en girlcrush på, från Game Of Thrones som nu är är Reeboks ansikte utåt i denna kampanjen. Bra val av kvinna, hon är fantastisk. Vidare fick vi en genomgång om hur Reebok har jobbat med kampanjer och kvinnliga ikoner under åren samt hur deras reklamfilmer har sett ut. Denna delen samt historielektionen om Reebok Classic och trenderna från High Topsen under åttiotalet till samarbetet med Chanel var mina favoriter.

var det helt plötsligt dags för träning och jag fann mig själv göra burpees medan ett franskt muskelknippe stod och vrålade att jag skulle öka. Helvete, nu var det bara att leverera och leva upp till det rykte man har skaffat sig. 25 svettiga minuter senare stod gänget redo på gatan för att springa bort till Palais de Tokyo där festen skulle hållas.  Tänk er 100 tjejer alla iklädda i Reebok som i samlad trupp kommer framdundrande förbi Eiffeltornet och vidare längs Seine. Musiken dånar från högtalarna tjejerna från löpgruppen Midnight Runners har på ryggen och stämningen griper tag om en så pass att man vill stanna och nypa sig i armen. Det kändes som om vi var en armé. En armé som klarade allt.

Resten av kvällen spenderades här med goda drinkar, konsert och mingel. Tyvärr så misslyckades eventet med med maten, vilket också är det enda negativa med eventet. Men alltså, man kan inte ha lätt plockmat för över 100 personer efter en hel dag där lunchen bestod av visserligen väldigt fräscha vegetariska plockrätter. Det resulterade i att alla inte fick mat som kom ut på brickor och tillslut rådde det någon form av kapplöpning för att hinna för några veganska tacos. Tänk er ett gäng hungriga träningstjejer komma emot er – den är inte helt ofarlig. Lägg till lite gyttja, popcorn och vi har en show! Detta resulterade i att jag, Hanna, Karin och Betty tog en taxi tillbaka till hotellet vid elva och intog en sen middag i sann Parisisk anda. Ett glas rött, lite tryffelfries och chevre-chaud och jag somnade som ett litet barn i min stora fluffiga säng.

Stort tack till Paris, Reebok men framförallt mitt eminenta resesällskap Karin och Betty. För att inte glömma söta Hanna från Shape Up Norge, Linnea som är Fitness Coach på Reebok och Michella som inspirerar mig med sin styrka. Bra tjejer som ska ha all credd – för utan dem så blir inte denna branschen vad den är. Ni behövs. <3

0

  1. Alltså fint! Gött med genuina tips av produkter där man samtidigt kan vara konstruktiv kring annat 🙂

    Fråga! Har Reebok några kick-ass löparbyxor för en som springer massvis men är trött på alla tajts som blir typ genomskinliga..

  2. Grymt ju! Var det några av tjejerna som hade lite större byst men kunde ha bh:n? Jag har nästan gett upp i sökandet på bra sportbh:ar, har 75F och det är tamefan skitjobbigt när man tränar mycket 🙁

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *