,

Renar i stan och en överdos av jordnötssmör.

En minut över sju sprintade jag in på Pom och Flora vid Odenplan för en snabb frukostdejt med Sandra Det är helt galet (kul) att Pommis har blivit så populärt, jag menar, vi var där några minuter efter öppning och häften av lokalen var redan fylld. Diggar att frukostkulturen har blivit så stor och att folk faktiskt tar sig tiden att sitta ner i lugn och ro, lyxa till det med en god frukost och umgås med vänner eller kollegor. Så bra grej.


Kjol: Zara, Skinnjacka: Zara, T-shirts: Pressutskick Gallerian, Skor: Filippa K, Glajjor: Marc Jacobs.

Måste berätta vad som hände sekunden efter Sandra tog bilden på mig. Vi hör hur det klapprar satan mot asfalten och ser hur något brunt swishar förbi oss med en cm. Jag vänder mig om och vrålar ” EN REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!”

Det visade sig vara ett litet rådjur. Bonden inom mig skämdes lite.

Sen fick jag ont i hjärtat och insåg att bambi förmodligen var vettskrämd och sprungit fel från Brunnsviken rakt in i stan.

Jag är på ett riktigt busigt humör idag. Går runt och sjunger för mig själv och riktigt längtar till jag stänger ner datorn i eftermiddag och ger mig ut på långpass i solen. Planen är att springa första 12km själv, sen möter Mathilda upp, så springer jag 10 km med henne och svänger sedan hem och avslutar med 3km fartlek själv igen. Lär bli runt 24-25km.

Kvällen är faktiskt helt oplanerad. Det händer inte ofta. Får se vad jag hittar på, antingen hamnar jag på soffan som en strandad val och jobbar lite eller så kanske jag tjatar till mig en AW, (läs bjuder in mig själv). Calle är iväg och kör hem en båt. Mina BFF:s vill inte umgås med mig (en gång i helgen räcker tydligen med mitt sällskap, hehe) Så..ingen aning. #foreveralone

Det enda jag vet är att det är jäkligt gött att inte veta. För en gång skull.

Livet va, rätt gött ändå.

 

 

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *