Riviera Look


För det första, kan vi ta en minut åt min nya frisyr? Kapade av en bit på både lugg och längd samt färgade det igår på Björn Axén på Roslagsgatan. Jag går hos Ann (som är GRYM) och tillsammans kom vi fram till att dämpa den kalla nyansen, gå mot lite kolaskimmer och förbereda mot sommaren där jag kanske kommer go brown. Vi får se, men ni vet ju hur jag är med mitt hår – jag älskar ju förändring och att testa olika färger, frisyrer och looks.

Nu till vad inlägget ska handla om. Min sminklook! Jag får mängder av frågor vilka produkter jag använder och vad jag tycker om dem. Så ska bli bättre på att lägga upp dem här på bloggen. Kanske en look i veckan? Det är rätt lagom tycker jag. Vad säger ni?


Steg 1 – basen. Jag använder en foundation från Becca (klick!) som ger en mjuk och matt finish. Den är inte fulltäckande vilket även känns på huden när man bär den, det känns naturligt och även bra lyster. Jag gillar den väldigt mycket. Som ni ser på bilden så har jag kört halva ansiktet så ni ska få se skillnaden. Jag har en rätt varm ton men som ni ser på slutbilden så smälter den in bra med min hy och det gula mattas av några snäpp efter man har jobbat in den lite.


Steg 2 – Concealer från Idun (klick!) Består av två krämiga och heltäckande nyanser som dämpar och korrigerar. Enkel att jobba in och håller bra under dagen.


Steg 2 – Rouge (klick!) och highlighter i puderform från Anastasia (klick!). Jag ÄLSKAR highlighter och jag älskar denna. Den är så jädra enkel, ett svep och du har ett snyggt shimmer som funkar både dag som natt. Ett plus för att produkterna är vegan. Gällande brynen så använder jag Dip Brow Medium från Anastasia (klick!).


Steg 4 – Fram med Riviera Palette (klick!) och lek loss! Jag börjar med att pensla (stor borste) färgen “Estate” på hela ögonlocket och fortsätter sedan med “Inheritance”. Börja längst in och skugga ut till ca mitten av ögonlocket. Byt sedan färg till “Palermo” och “Monte Carlo” och fortsätt skugga ut. Hur mycket eller hur lite bestämmer du helt själv. Avsluta med “Palm” längs fransraden både uppe och nere.


Steg 5 – På med mascara! Min favorit just nu är denna (klick!) från Idun. Den ger ordentligt med färg och förlänger mina fransar avsevärt. Bra pris och enkel att använda. Ett hett tips!

Avsluta med browgel från Benefit (klick!) med Glow Mist (klick!) från Linda Hallberg. Det är  en fuktspray som återfuktar, lugnar och laddar huden med kraftfulla antioxidanter. Och ger bra glow. Tänk fixeringsspray!

Lycka till!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *