Ryggor med stil

1.Klick! 2. Klick! 3. Klick! 

1. Klick! 2. Klick! 3. Klick!

1.Klick! 2. Klick! 3. Klick!

Nu när jag går överallt och inte vill bli lika sne  i min hållning som lutande tornet i Pisa så har jag börjat med ryggsäck. Jag har en gul Sandqvist som känns väldigt hipster-chick, samt en svart från Reebok Classic som är lite mer sportig. Vill dock hitta en snygg, lite mer stilren, i läder eller annan enfärgad färg. En där både dator och träningskläder får plats. Det finns en del snygga, kolla bara på de jag hittade på Nelly, Asos och Sandqvist!

Har ni några fler tips så dela med er, kram hej!

0

0 svar till “Ryggor med stil”

    • Ah! Gillar dem men funkar inte alla dagar. För sportiga (tänker dagar när man inte vill köra på sportlooken) Men deras resväskor är ascoola! 🙂

    • Mycket nöjd med min douchebag ( the artist) , nu slipper jag släpa mina dubbla par gymskor eftersom jag har dem på gymmet .. om man har mycket att släpa på så skulle jag rekommendera strl större. Bra väska på resan med ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *