, ,

SALOMON LÖPCAMP PÅ MARSTRAND

Jag har precis klippt klart ett samarbete som ska upp imorgon, det ligger en skål med kakor i sängen och min filt värmer mina ben som fortfarande är kalla efter dagens långpass i störtregn, sol och någon form av stormby. Vi fick alla årstider under de två timmarna vi sprang runt och rekade löprundor inför långhelgens löpläger som jag ska ha tillsammans med Salomon på Marstrands Havshotell. Jag är så taggad på att äntligen få ha event med mina samarbetspartners igen efter 2 år av lockdowns när det kommer till marknadsföringsvents. Men nu är vi äntligen igång och vi har en fullbokad helg framför oss med 2-3 pass om dagen, föreläsningar, spa:a och god mat.

Så. Jag är som sagt nere i Marstrand och vi kom ner igår. Fanny som är inne på sin tredje vecka hos mig har följt med och vi turades om att köra ner samtidigt som vi gick igenom helgens to do. Vi satte även det sista för en träningsnyhet som kommer släppas inför sommaren samt planerade lite andra släpp som jag snart kommer berätta mer om här.

Vi kom ner runt ett-tiden och jag hoppade direkt in på mitt rum (som är fantastiskt fint) för att podda med Åsa Nyvall som driver podden Glasklart. Det blev två riktigt bra avsnitt och jag ser framemot att lyssna igenom dem när de släpps i augusti. Vi pratade bland annat om gränstagning, sårbarhet i relationer och styrkan i att äga sitt ja och nej. Därefter hade jag coachsamtal med två kunder, sen var jag trött på min egna röst och gick ner till gymmet för att springa mina intervaller. Avslutade kvällen med att äta korv med Malin och Miranda som kom ner lagom till middagen. Så oerhört roligt att jobba med dessa två tjejer som har kommit att bli bra vänner med.

Idag började vi dagen med en snabbfrukost innan jag och Miranda drog iväg på vår rek-löptur. Vi skrapade ihop 20 km och hittade 3 riktigt bra slingor som vi kommer köra i helgen. Jag ska leda social run, tempopass, långpass och återhätmningsjogg samt även ha en styrkecirkel. Fullt upp med andra ord. Men det blir kul, vi är ju här just för det.

Nu ska jag byta om och ge mig iväg med båten över till andra ön för att reka inför intervallpassen. Kan vara så att det slinker ner ett glass rött också. Kaaanske. Vi får se. Okej, drar nu. Hej!

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *