Samsung Watch Active 2 Event

Igår var jag på ett intimt event tillsammans med Samsung och Annica nere i Reaktor 1. Hur häftigt? Jag inte ens om att vi hade en kärnkraftsreaktor i Stockholm. Men jodå, den ligger ca 40 meter under marken vid KTH.

Vi är ju som många av er vet båda Samsung-ambassadörer och det är riktigt rolig att vara med på dessa släppen som Samsung har. Jag har ju det mesta från Samsung och tycker, som ni vet, väldigt mycket om Samsung. Hela grejen med att allt är ihopkopplat som ett ekosystem, att man kan styra samtal, sms, musik och hålla koll på sin dag vare sig man har sin klocka, tablet eller mobil tilltalar mig. Speciellt klockan. Den är snygg, lättanvänd och rymmer allt man behöver. Och jag behöver inte ens ha med mig telefonen, den funkar ändå.

Jag gillar inte att ha träningsklockor på mig. För mig är det något man har på sig när man tränar, sen tar man av dem. Dels för jag tycker det är lite ohygieniskt att gå runt med sin träningsklocka på armen, sen så gillar jag inte att det ser ut som att jag ska bestiga något berg när jag sitter på en tex AW i en sjysst klänning och har en klump på handleden. Men det krockar lite med att jag är lite av en tekniknörd och vill ha på mig en smart-watch. Därför tilltalar denna klockan mig. Det är enkelt att byta mellan remmarna (silikon för träning, läder för everyday wear etc) och den smälter in i vilken stil jag än bär för dagen.

Hur som så var det en riktig trevlig morgon. Vi körde ett svettigt cirkelpass, åt en god frukost samt fick veta mer om produktutvecklingen på Samsung.

Tack för en bra start på fredagen, we had a blast!

29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *