Sandhamn

Åkte ut till Sandhamn i onsdags tillsammans med Louise. Jag är hennes second boyfriend härute under vardagarna när Alex jobbar. Vi har skrivarstuga, lagar mat, går långa promenader och ser på dåliga julfilmer på under varsin filt på kvällarna. Jag glider omkring i tights och fleece. Louise tappar sina tights på grund av sin växande mage och de äts väldigt mycket pepparkakor. Hennes mage växer dock av en annan anledning. Jag har inget att skylla på.

Det är oerhört härligt att ha möjligheten att komma ut hit tillsammans. Att byta miljö och andas lite frisk havsluft. Jag har inga problem med att jobba hemma men märker hur bra jag mår när jag lämnar stan.

Jag blir mer sugen på ett eget ställe i framtiden, en sommarstuga vid vattnet eller på fjället. Någonstans man kan vara längre perioder. Någonstans där naturen är runt kröken.

Fram tills det händer kommer jag fortsätta ta alla tillfällen jag kan att dra iväg ett par dagar så som jag gör nu. Jag spanar även efter en stuga under jan-mars som man kan jobba ifrån en period. Så länge det finns bra wifi så är jag safe. Då kan jag sköta min verksamhet varifrån som helst. Jag är inte låst till att vara på kontoret varje dag, det är det som är det fina. Det går att variera och vara flexibel. Och det är oerhört viktigt för mig.

Nu ska jag fortsätta med min veckoavstämning med mina PT-Online kunder innan det är dags för mig att packa ihop mig för att åka hem till L. Det är fortfarande lika pirrigt att packa övernattningsväskan och åka hem till honom efter 1 år av sleepovers hos varandra.

P.s Julmackan på Seglaren är en dröm.

Ha en fin fredag, kram.

47

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *