Secret Breakfast , kamerainköp och vuxenpoäng

Igår var jag på Secret Breakfast som Rebecca (driver Stockholmfood) anordnar ett par gånget om året tillsammans med Nespresso Vertuo. Det är kul koncept där man får reda på location ca 1 timme innan själva eventet äger rum. Själva save the date får man ca 2-3 veckor innan och då med en liten ”hint” om stadsdel. Jag har varit på 3 sådana här frukostar tidigare och de är alltid lika uppstyrda med bra meny och såklart..bra kaffe!

Det bästa med dessa frukostar är alltid sällskapet. Vi är en tight grupp tjejer som brukar träffas på dessa frukostar och det är alltid lika mysigt att börja dagen med bland annat Agnes, Ida, Louise och Ella. Inte nog med det så blir vi som sagt serverade riktigt bra frukost, denna gången signerad av Martin Brag och dricker mängder med kaffe. Och som alltid – Nespressos nyheter. Vilket denna säsong är kanelbulle och Prinsesstårta. Vilka var, precis så smarriga som de låter.

Vi samlades på Kronobergsgatan 9 där även Nespresso kommer köra popup-café på @temporart kl 10:00-16:00 mellan 5-9 november. Då får du gratis kaffe. Passa på att testa de nya smakerna då. Perfekt jobbstation!

Efter frukosten gick jag och köpte en ny kamera där jag tyvärr fick munhuggas lite med säljaren innan vi kom överens om vad jag skulle ha. Missförstå mig rätt. Jag gillar kunniga säljare, nörderi och en jobbstolthet. Men vad jag däremot inte gillar är när denna kunskapen förvandlas till någon form av snobbism och nedlåtande ton. Jag ogillar att bli dumförklarad. Men vi löste det och jag gick därifrån med en kamera. Tveksamt om jag kommer handla där igen dock. Och det är synd. För dem.

På väg bort till min revisor började jag känna mig rejält hängig igen, så jag beslutade att åka hem direkt efter. Jag stannade bara till ett par minuter på Mildh PR för att hämta upp lite produkter/kläder, men sen åkte jag hem och ägnade resten av dagen/kvällen åt att sortera kvitton, dokument, avtal och andra företagspapper i olika mappar jag hade köpt in. Är inte det vuxenpoäng så säg?

Och så drack jag kaffe. En jädra massa kanelbullskaffe med havremjölk.

Bra tisdag och ännu bättre onsdag har jag idag. Men det i ett annat inlägg, nu måste jag preppa inför resesläppet imorgon. Håll koll i Friendcation tjejer! Hej!

32

3 kommentarer

  1. Men guud vad gott med prinsesstårtskaffe!! Hade ju varit nice om Dolce Gusto också gjorde sådana smaker! Slurp! Men vad är det för sjukt snygg klocka du har på kaffebilden? Det liknar en Polar Ignite, därför tänkte jag fråga. Har själv funderat på att köpa just den, och funderat på en annan färg men dom har en liknande i svart som den du har på bilden och den såg ju jävla snygg ut med den outfiten! 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *