,

Secret breakfast x Nespresso

Började morgonen med att cykla bort till St Eriksplan för att vara med på Stockholmfood Secret Breakfast series. Rebecca, som driver Stockholmfood, har under våren haft hemliga pop-up frukostar tillsammans med Nespresso Vertuo som jag varje gång har lyckats missa. Men inte idag! Idag var jag först på plats.

Vi samlades på Bio Bistro Capitol som bjöd på en sjukt god frukost skapad av “matsvinnet” från deras ordinarie middagsmeny. Smart, miljövänligt och helt rätt i tiden. Nespresso var där och berätta lite mer hur de jobbar med hållbart kaffe, och stöd åt Zimbabwes kaffe bönder då kaffeproduktionen har varit nära att dö ut. Nespressos program Reviving Origins har en bidragande faktor till hur landet har ökat sin produktion, kunskap och bistå till traktens befolkning. Jag har en Vertuo-maskin hemma och återvinner mina kapslar så ofta jag kan. Det känns bra i hjärtat och kaffet, inbillar i alla fall jag mig, smakar lite godare.

Vidare från frukosten till simhallen. Då jag skolkade från min ena träning igår tog jag igen mitt simpass idag som gick väldigt bra. Simmade 45 minuters distans och kroppen kändes fräsch. Bra så. Cyklade nöjt hem och satte mig på balkongen för lite mailfix, spikade ett nytt samarbete som jag tror ni kommer gilla och sen kom P1 hem till mig för att spela in en grej som kommer sändas i juli.

Och här sitter jag nu, klockan är halv fem och jag ska alldeles strax stänga igen datorn och bege mig mot ett event som innefattar Friendcation. Därefter checkar jag ut och dricker rosé i solen tillsammans med Sandy och ett gäng andra tjejer. Sandy fylller år och det vill man inte missa. Sommar va! Nu bubblar det i stan. Älskar det!

Kram på er, hej!

P.s Kjolen är härifrån!

17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *