,

Sena nätter och färgglad frukost.

Jag är så trött idag. Det känns som ögonen har förvandlats till två grustag och att huvudet ska sprängas. När man är van vid att få sina 7,5-8h sömn varje natt så märks det av direkt när det endast blir 5h. Låg och vred på mig igår i en halvtimme utan att få någon ro i kroppen. Blev tillslut irriterad och satte på ett avsnitt av Nashville. För mig som somnar efter 5-10 min så fort lampan släcks så känns 30 minuter som en eeeevighet.  Tyvärr så blir ett avsnitt aldrig bara ett..och imorse när jag vaknade så kände jag mig bakfull. Fail på den. 29 år gammal och besatt av en countryserie. Vi lämnar det där.

Tur att jag inte har träning fören efter jobbet idag. Ska nog reda upp energin under dagen. Började starkt med frukost på Pom och Flora med Felicia. Igen. Kommer bli dyrt att leva om jag får in att börja hänga där innan kontoret. Det är riktigt bra frukost med rena, fräscha och framförallt mättande smaker. Menyn är spännande och det märks att de hänger med i “trenderna”.

Idag testade jag deras smoothiebowl med Acai, bovete, banan och chiapudding. Beställde till jordnötssmör. Alltid jordnötssmör. Äter seriöst flera skedar om dagen. Läste på någon halvdålig dietblogg som jag ramlade in på en gång att jordnötssmör är farligt och sätter sig på kärlekshandtagen. Skrattade rakt ut. Sedan klappade jag min mage och lovade att aldrig sluta göda den med kärlek.

I eftermiddag blir det axelpass och promenad med två fina damer. Ser framemot att lyfta lite vikter och svettas ut tröttheten. Kram!

0

2 svar till “Sena nätter och färgglad frukost.”

    • Heej! Du är inte den enda som efterfrågar det, ska se hur jag gör, vill inte att folk ska jämföra sig med mig och att det ger fel signaler eller liknande. Kanske gör en twist på det. Får se 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *