Silverschampon att räkna med

Min största skräck efter plåster och hår i bassängen är gult hår. Sprött, torrt hår som ser dött ut efter att ha tappat sin lyster desto längre simpassen blir. Vi har alla olika rädslor i livet, men jag står stadigt för min. Jag försöker tvätta håret så lite så möjligt då det mår bäst av det, det blir dock minst 3 gånger i veckan då jag tvättar och kör inpackning efter varje bassängbesök plus en tvätt på helgen efter långpass.

Jag tvättar alltid håret med silverschampo efter simningen och har hunnit med att testa en rad olika produkter. Jag tvättar alltid med Björn Axéns schampo (klick!) som jag vet fungerar med mitt hår. Deras schampo tar bort gula toner och ger en fräsch iskall lyster. Alla deras produkter är bra och jag kan med handen på hjärtat säga att jag numera alltid har en med mig vart jag än reser. Jag vill dock rekommendera ett gäng andra produkter som jag har testat och som jag gillar. Keanue´s (klick!) produkter är bra och håller vad de lovar, samma sak med Kerastase (klick!) som du bör ha i minst 2 minuter, deras värmeskydd (klick!) för blont hår är också en riktigt bra produkt. Kevin Murphy (klick!) är sjysst, har använt deras andra schampot för ett par år sedan som höll vad de lovade. När det kommer till Fudge (klick!) så vill jag varna för att inte ha i schampot mer än 2-3 minuter om du är ovan och har torrt hår. Det blir annars lila och du kommer få spendera en del tvättar med att få tillbaka din normala hårfärg igen. Fudge är bra, men starkt och jag kör i den var 8:e vecka, max. Vill man istället ha en skonsammare produkt så kan jag rekommendera Maria Nila (klick!) det är den produkten har sett minst skillnad av men som ändå ger mitt hår en bra lyster.

Sist men inte minst så vill jag betona vikten av hårolja och bra inpackning minst varannan vecka. Jag använder hårolja på mina toppar efter varje tvätt och kör inpackning 2 gånger i månaden. Kan varmt rekommendera denna oljan (klick!)  samt dessa två (klick!) & (klick!) inpackningar.

Stay fresh and blonde!

0

2 svar till “Silverschampon att räkna med”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *