,

Skaldjursfest i Trosa

Precis hemkommen från en dag i Trosa där jag var tillsammans med Calle, Sophie och Fredrik. Jag var sugen på ett mini-äventyr då jag just nu tycker livet är så jävla tråkigt. Jag har heller aldrig varit i Trosa men hört gott om det och de andra var på direkt så vi körde ner vid halv elva och tog en långlunch samt badade vid Trosa Havsbad.

Vi blev alla överraskade av maten på Fina fisken som vi hade bokat bord på. Det var riktigt bra, även fast de hade kryddat priserna. Jag tog in en löjrompizza med smält buffelmozzarella och parmesanchips som jag delade med Sophie och därefter åt jag en riktigt god Pasta Vongole. Även killarnas ostron och räkor vart riktigt bra. Så kul när man blir positivt överraskad.

Efter regnet hade dragit förbi och kaffet var uppdraget strosade vi genom Trosa längs den lilla Ån med varsin glass i handen och solen i ryggen. Tog beslut om ett dopp och körde sedan hem igen, och här är jag nu. Trött men väldigt nöjd med söndagen. Bra sällskap, massor av god mat, kallt vin och ny upplevelse. Tack för det.

0

0 svar till “Skaldjursfest i Trosa”

  1. Låter som en mysig dag! Och alltså ditt ansikte läker ju verkligen i rasande takt, tycker det är märkbar skillnad från dag till dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *