,

Slaskpromenader och knalliga färger.

Så var det fredag igen och stämningen inför helg är som bortblåst. Vill lägga mig under täcket och vakna i Mars för min födelsedag (30 jäkla år goddamnit!!) och sen somna om igen. Så känner jag just nu. Den här sjukan gör mig  gnällig, blödig och patetisk. Det är pinsamt. Imorse låg jag och ylade under täcket med den lilla rösten jag har “tycker du inte om maaaaaj längreeeee?!” till min kille som puttade på mig så jag skulle vända mig då jag låg på rygg och snarkade så att han fick grava hörselproblem.

Igår fick jag en stunds glam i alla fall. Började dagen tidigt i mitt lilla hemmakontor med att riva av allt “tråkigt” som jag inte har hunnit med under de dagarna jag har varit på resande fot med jobbet. Framåt lunch gjorde jag mig i ordning och besökte två leverantörer samt åt lunch med dessa. Började resan till Södermalm starkt med att bli armbågad i huvudet av en äldre herre på tunnelbanan. Trampade sedan i en vattenpöl på vägen från Medborgarplatsen till kontoret jag skulle till. Därefter tappade jag ut mina värktabletter på gatan och mötte en gammal (oskön) bekant vid Stureplan som högt utbrast “oj, du har sett bättre ut hehehehehe!”.

F u c k o f f.

Det hela ordnade upp sig lite när jag på vägen hem från mina möten stack in om Mildh Press mysiga kontor som jag hade bokat ett möte med gällande lite skönhetsmärken. Blev serverad en kaffe och fick sedan nörda loss bland krämer och smink. Höjdpunkten var dock när jag fick klämma och känna på de olika vår/sommar – kollektionerna 18. Det var mönster, färg och härliga skärningar samt detaljer. Gult, cerise, leopard <3 och cobolt-blått samt pigga sneakers och knalliga väskor. Som terapi för min bittra hjärna.

Gick därifrån med lite nytt inom hudvård som jag ska testa samt ett leende på läpparna. Förstår nu varför folk avänder sig utav exempelvis ljus/djur/färg -terapi. Lägg till kläd och kräm – terapi på listan för mig, nam nam.

Invigde även mina nya rosa/beige lädersneakers från Reebok som är även är ett samarbete med Face Stockholm. De har gjort en drös snygga skor och kläder, bland annat det vinröda setet jag hade på mig när jag var på Hawaii.

Kvällen skulle egentligen ägnas i en studio då jag och Jessica skulle podda, men vår ena gäst ställde in två timmar innan avsatt tid vilket såklart är trist. Men det är sånt som händer och det löste sig till något ännu bättre då vi fick till en ny poddinspelning med en annan (GRYM) gäst redan i helgen. Och med det så hade jag hela kvällen ledig vilket jag ägnade åt att jobba så jag inte skulle ha så mycket att göra idag samt äta pepparkakor och sura över att jag ej kan träna.

Det var det, ikväll skulle jag gått på  en AW men har ställt in både den och långpasset imorgon. Fråga mig inte vad jag tycker om det.

Hej!

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *