,

SLOWLIFE I VÄRMLAND OCH HAPPIECAMPS

I helgen var det dags för ett återbesök på Happiecamps, en av våra mest eftertraktade Friendcation-resor och som ligger mig och Louise väldigt varmt om hjärtat. Happiecamps ligger i Värmland, Arnön och det är som att gå in i en liten bubbla när man kommer ut till den lilla gräsplätten mitt i skogen där man parkerar bilen, hämtar sin lilla matpåse och promenerar den lilla promenaden genom buskar och snår till sitt camp. Inte en annan människa så långt ögat kan nå. Bara vi och naturen. Slowlife i sin allra enklaste form.

Med oss hade vi 10 tjejer som under dessa två dygn skulle få uppleva allt det som vi älskar med Happiecamps. Morgondopp från klipporna, vin i solnedgången, sprakande eld och god mat tillsammans med lyxigt boende som inte tummar på enkelheten. En perfekt symbios av komfort och natur.

Självklart hade vi ordnat så fantastiska Hebbesisters kom och sjöng för oss sista kvällen. Och då det regnade blev det att vi flyttade in i vårt tält, vilket blev både mer intimt men framförallt SÅ mysigt. Hur många kan säga att de har haft en konsert i sin säng? Jag kan. Hebbesisters är så otroligt duktiga och det känns som att hela skogen stannar upp när de sjunger. Det är en trolsk och nästintill magisk stämning när de tassar fram genom skogen och sakta men säkert höjer ton i visor och sånger från några av våra mest folkkära artister.

Jag fick en fråga från en av er hur man lägger upp en helg som denna. Hur planerar man? Hur underhåller man människor i en skog med dålig täckning, avsaknad av er och utan rinnande vatten. Det är just det man vill ha. Det är varken svårt eller bökigt. Man stannar tiden, sover powernaps på dagarna, låter matlagningen ta flera timmar och pratar tills solen går ner och sommarnatten håller en vaken av ljus och ljud. Man behöver inte underhållas non stop. Det är precis det som gör oss mer stressade och får oss att tappa nuet.

Att inte alltid planera är en tid för återhämtning. Och det var precis det vi behövde denna helgen.12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *