Snabb pepp när motivationen tryter

Hitta ditt varför och gör det.

Få in träningen naturligt i schemat – undvik att fastna hemma.

Blockera kalendern – din tid är viktig!

Kompisdejta – du hinner både vara social och röra på dig.

Träna är bra – men få full effekt av att må bra på insidan med genom att välja rätt kost för dig.

Lika viktigt som ett varför – ett mål.

Lägg in oväntade moment – och bli överraskad.

Det främsta motivatorn – din belöning till dig själv.

Dela med dig – det är mycket roligare.

Mätbart – det är coolt med framsteg.

Att ha en egen coach är inte bara för eliten – det är för oss alla.

Var otrogen – testa nya träningsformer!

Var realistisk – du kommer inte få resultat efter 3 besök på gymmet.

Vem är du? – skapa en vana på 66 dagar och uppgradera dig själv.

Lycka till!

40

2 kommentarer

  1. Jag har precis hittat tillbaka till simningen, tar små bebissteg. Jag slutade för några år sedan då jag inte alltid älskar att bli blöt (eller kall). Men kom igång igen när jag var på Playitas för några veckor sedan, känner mig lite nykär. Försöker därför att simma några gånger i veckan. Bara plöja längder, ignorera personen som bromsar, fundera på tekniken och andningen, försvinna iväg. Simningen är min belöning då jag annars har en liten svacka i den andra träningen. Jag har bestämt mig för att när jag har simmat 10 pass ska jag unna mig en ny snygg träningsbaddräkt. 😉

    Ps du är grym!!

    1. Vet du? Det där låter så klokt. Ha det som ditt andrum och ta det i din takt. Stor kram 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *